Sublime

Tratamentul Sublime este cel mai spectaculos tratament non-invaziv de rejuvenare facială din lume, destinat reducerii ridurilor fine și remodelării conturului facial, cu rezultate imediate.

Prin acțiunea tehnologiei Elos, compuse din radiofrecvență bipolară și infraroșu, Sublime conferă pacienților un lifting instant, determinând în același timp diminuarea ridurilor și tonifierea intensă a pielii fără dureri, riscuri și reacții adverse, în numai 50 de minute, înlocuind cu succes operațiile estetice!

Sublime este unul dintre rarele tratamente care merg pe orice tip de piele, fiind indicat chiar și în ziua nunții tale sau cu o zi înaintea marelui eveniment. Este alternativa perfectă la tradiționalele tratamente invazive cu toxină botulinică și acid hialuronic, mult mai costisitoare și care creează dependență.

Sublime este considerat o veritabilă mașină a timpului pentru că întinerește chipul cu cel puțin 10 ani!

Cum acționează?

Sublime utilizează combinația Elos de lumină infraroșie și radiofrecvența bipolară pentru a asigura o încălzire controlată a stratului profund al dermului. Această încălzire stimulează și totodată scurtează fibrele îmbătrânite de colagen, ducând la ameliorarea imediată și pe termen lung a ridurilor și a conturului facial.

Tratamentul debutează cu aplicarea unui gel special, care are rolul de a proteja tegumentul și de a fi conductor pentru radiofrecvență. Energia difuzată prin aplicatorul special pe toată suprafața pielii încălzește dermul profund la o temperatură de 42 de grade, având rolul de a stimula producția de colagen și elastină. Procedura este total nedureroasă, senzația resimțită de pacienți fiind de mici impulsuri de căldură.

 

La finalul tratamentului, pielea va arăta impecabil, fără zone roșii sau iritații, pacienții neavând nici o restricție în ceea ce privește reluarea activității obișnuite sau aplicarea machiajului. Frecvența de repetare a tratamentului este de o lună.

Studiile clinice realizate de specialiștii companiei producătoare, Syneron-Candela, relevă faptul că rezultatele persistă până la 4 săptămâni.

Avantajele tratamentului Sublime (disponibil în Craiova și Timișoara)

  • Tratează neinvaziv ridurile (dispar ridurile fine și estompează ridurile profunde);
  • Este sigur și eficient pentru toate tipurile de piele, grație tehnologiei ELOS;
  • Tratamentul este rapid, rezultatele sunt vizibile imediat și de durată.

Protocolul de tratament – de la o ședință pe luna până la 3 ședințe protocol scurt – pentru tenuri mai tinere și de la 4 ședințe la 8 ședințe la interval de o lună pentru tenurile mature.

Procedura se adresează tuturor celor care sunt nemulțumiți de aspectul tenului și doresc ca acesta să își recapete fermitatea și luminozitatea.

După vârsta de 30 ani, forța gravitațională începe să își pună amprenta, determinând laxitatea tegumentară. Pielea nu mai are același tonus ca la 20 de ani și de aceea este necesar să îi oferim un impuls pentru a-și recăpăta tonusul și a-și îmbunătăți textura.