HydraFacial – Tratament Facial de Curățare și Hidratare

HydraFacial este un tratament care folosește cea mai recentă și avansată tehnologie non-laser de refacere a țesutului cutanat.

Se combină în cadrul aceluiași tratament curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea și protecția oferită de antioxidanți, rezultând o piele:

 • mai curată;
 • mai frumoasă;
 • mai netedă;
 • fără disconfort;
 • fără timp de recuperare.

HydraFacial este un tratament:

 • calmant;
 • non-invaziv;
 • non-iritant;

Prin intermediul acestui tratament se elimină liniile fine, ridurile, porii măriți și congestionați, se tratează tenul acneic și petele hiperpigmentate.

Totul despre tratamentul HydraFacial

Tratamentul HydraFacial este destinat oricărui tip de ten și se realizează în 5 pași, cu ajutorul unor seruri și aplicatoare special concepute și a vacuumului:

Pas 1 – Curățare și exfoliere: celulele moarte sunt eliminate delicat pentru a lăsa o piele nouă și sanatoasa;

Pas 2 – Peeling cu acizi: acest peeling ușor curăța porii de impurități și praf făra a irita sau leza tenul, în plus reglează secreția de sebum și previne apariția comendoanelor;

Pas 3 – Extracția punctelor negre: fără durere, extracția se face automat cu ajutorul vacuumului, care curăță și elimină impuritățile din piele;

Pas 4 – Infuzia HydraFacial: aplicarea la suprafața tegumentului a unui ser foarte bogat în polipeptide care hrănesc pielea;

Pas 5 – Hidratare: antioxidanții și acidul hialuronic sunt introduși în piele prin tehnica Vortex-Fusion, pentru protecția și hidratarea tenului.

Serumurile HydraFacial țintesc probleme ale tenului precum arsuri solare, puncte negre și acnee, pori măriți, pete pigmentare, iregularități texturale, îmbătrânire prematură, linii fine și riduri.

Activ 4: Un ser multifuncțional ce ajută la o curățare profundă a pielii iar în același timp înmoaie sebumul și impuritățile, înlesnind procesul de extracție.

Compoziţie: Glucoseamina HCL; Extract de Laminaria Digitată (algă brună); Yeast extract (extract de drojdie); Carbamida; Acid Lactic; Lactat de Sodiu.

Acidul Lactic este un alfahidroxiacid (AHA); stimulează rata turnover-ului celular şi rata de înnoire celulară; stimulează sinteza de acid hialuronic; creşte sinteza ceramidelor naturale, ceea ce are drept efect refacerea barierei lipidice a pielii cu păstrarea gradului de hidratare precum şi împiedicarea dezvoltării bacteriilor patogene.

GlySalPrep

Compoziție:

 • Acid glicolic 7,5%
 • Acid salicilic 2%

Acidul Glicolic

 • Este un AHA (alphahidroxiacid) care stimulează descuamarea naturală a pielii, ceea ce stimulează rata turnover-ului celular și rata de înnoire celulară;
 • Este obținut din trestia de zahăr;
 • Are o moleculă mai mica decât acidul lactic, ceea ce îl face să penetreze mai în profunzime în epiderm;
 • Folosirea pentru timp îndelungat a produselor care conțin acid glicolic s-a dovedit a fi benefică în atenuarea ridurilor fine și a semnelor de îmbătrânire.
 • Ajută la estomparea cicatricilor postacneice și a altor imperfecțiuni.

Beta-Hd

Ser multifuncțional cu efect de curățare, benefic pentru tenul gras și congestionat. Ajută la ruperea adeziunilor interkeratinocitare de la nivelul stratului cornos. Nu produce iritații și controlează secreția de sebum.

Conține apă, butilen glicol, pentilen glicol, acid salicilic, extract de floare de Spiraea Ulmaria, extract de miere și acid lactic.

Acidul salicilic este un BHA (betahidroxiacid) cu acțiune comedolitică.

DermaBuilder

Este un complex anti-aging (anti-îmbătrânire) care ajută la producerea de colagen și elastină, cu efect în eliminarea ridurilor fine.

Conține apă, Acetyl Octapeptid3, Propanediol, Glicerină, Palmitoyl Dipeptide 5, Hidroxietilceluloza, Sorbat de potasiu, Hidroxid de sodiu, Etilhexilglicerina, Acid citric.

ANTIOX 6

Un ser multifuncțional cu următoarele efecte: Hidratare, Protecție, Calmare, Efect Anti-aging.

Compoziție: Vitamina A, Vitamina E, Extract de coada calului, Extract de mușețel, Extract de ceai alb, acid hialuronic de greutate moleculara mică.

Vitamina A ajută la creşterea imunităţii organismului, este un puternic antioxidant, previne xeroza cutanată, păstrând pielea strălucitoare, fără riduri şi alte semne ale îmbătrânirii.

Vitamina E este o vitamină liposolubilă, puternic antioxidantă, care combate eficient stresul oxidativ indus de radiaţiile ultraviolete sau de ozon.

Prin efectul antioxidant, vitamina E protejează membranele celulare, menţine integritatea celulelor contra acţiunii distructive a radicalilor liberi şi descompune toxinele solubile în grăsimi astfel rezultând un ten mai hidratat și mai catifelat.

După cum se vede, vitaminele A și E au efecte complementare, deci, folosite împreună pot îmbunătăți instantaneu, dar și pe termen lung aspectul tenului.

 • Tratamentul HydraFacial se încheie prin terapia LED Light care asigură beneficii suplimentare;
 • Terapia cu lumina roșie este folosită pentru a îmbunătăți fermitatea și elasticitatea pielii, ajutând în același timp la reducerea liniilor fine și a altor semne de îmbătrânire cutanată;
 • Terapia cu lumină albastră este extrem de benefică pentru tenul gras sau cu tendința acneică.

Avantajele Tratamentului HydraFacial

Avantajele tratamentului HydraFacial:

 • restabilește rapid sănătatea pielii;
 • este non-invaziv, asigurând o alternativă fără durere la tratamentele faciale clasice;
 • nu necesită timp de recuperare, te poți întoarce imediat la activitățile tale;
 • este ideal pentru toate tipurile de ten deși ținteste mai multe probleme ale pielii.

După primul tratament, pacienții observă o îmbunătățire la nivelul tenului, acesta căpătând un aspect neted și radiant. Se recomandă o ședință HydraFacial pe lună pentru menținerea rezultatelor pe termen lung.

Vino la Keza Clinique și încearcă tratamentul de curățare și hidratare HydraFacial!

Programări Craiova

0725 922 838

Programări Timișoara

0725 922 839