fbpx
 

Onda by Deka

Tratament Onda Coolwaves™ în Craiova și Timișoara

Ce Este Onda By Deka?

Onda by Deka aduce o inovație în lumea esteticii medicale. ONDA este singurul sistem care folosește microunde Coolwaves™ ce vizează selectiv celulele adipoase pentru a reduce depozitele de grăsime într-un mod sigur, eficient și non-invaziv. Tehnologia aparatului ONDA Deka se bazează pe ghidarea câmpului electromagnetic direct către adipocite cu scopul de a le distruge, în timp ce sistemul integrat de răcire protejează pielea și o ajută să își păstreze elasticitatea. Pacientul are parte de o procedură sigură și confortabilă.

,,În anul 1999, DEKA a fost pionierul și dezvoltatorul tratamentelor minim invazive pentru reducerea depozitelor de grăsime localizată cu Laserlipolysis®. Această procedură a avut un succes fulminant la nivel mondial.

Astăzi Deka a făcut un pas mai departe. Cercetarea și studiile neîntrerupte făcute de către Deka au dus la lansarea unui sistem non-invaziv, care distruge în mod specific membrana adipocitului, efect similar cu tratamentul laser. În doar câteva ședințe (de obicei 5-6), tehnologia Coolwaves™ a sistemului ONDA este extrem de eficientă în reducerea acumulărilor localizate de grăsime din zone precum abdomen, spate, brațe, coapse sau fese. Iar asta nu este tot! Microundele Coolwaves™ tratează celulita chiar și în cele mai avansate stadii, indiferent de laxitatea pielii. Procedura nu este dureroasă, nu are efecte secundare, fiind sigură și confortabilă pentru pacienți, care sunt entuziasmați de acest tratament inovator.”

Paolo Bonan, M.D.
ESLD Key Officer Education
In Charge of Laser Cutaneous Cosmetic & Plastic Surgery Unit
Villa Donatello Clinic, Florence – Italy

Acțiune Localizată Asupra țesutului Adipos

Microundele Coolwaves™ au fost dezvoltate pentru a oferi un sistem non-invaziv de tratare a principalelor probleme în remodelarea corporală:

1. Depozitele localizate de grăsime. Microundele Coolwaves™ pătrund adânc în piele, distrugând membranele celulelor grase subcutanate. Lizatul este drenat semnificativ prin stimularea proceselor metabolice fiziologice (lipoliza macrofagă). Sistemul de răcire integrat în aplicator asigură distrugerea lipocitelor în condiții de siguranță și confort pentru piele.

2. Celulita. Aplicatorul vizează în mod eficient segmentul dintre celulele adipoase din stadiile mai avansate ale celulitei (efectul tipic de coajă de portocală).

3. Pielea cu aspect neuniform. Microundele speciale ale sistemului ONDA induc contracția imediată a fibrelor de colagen și stimulează producerea de colagen nou. Procesul face țesuturile mai compacte, tonifiate, cu aspect uniform.

Rulează videoul

Aplicatoare Cu Efect De Racire

Aplicatoarele ONDA sunt special concepute pentru a emite tehnologia Coolwaves™ în mod controlat și focalizat doar acolo unde este necesar (de exemplu: țesutul adipos subcutanat, depozitele de grăsime localizată), păstrând neatinse țesuturile adiacente.

ONDA are doi aplicatori cu grade diferite de penetrare a pielii, care se pot folosi pentru diferite zone ale corpului. Efectul de răcire compensează căldura provocată de microunde, sistemul ONDA fiind utilizat atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Onda By Deka CoolWAVES

ONDA COOLWAVES – cel mai bun echipament non-invaziv de remodelare corporală din lume!

 

ONDA a câștigat locul I la al 6-lea Congres Anti-Aging & Beauty Trophy 2018-2019, desfășurat la Monte Carlo, datorită tehnologiei revoluționare Coolwaves™, devenind astfel cel mai bun echipament non-invaziv de remodelare corporală din lume!

COOLWAVES UN NOU CONCEPT AL ENERGIEI

Microundele Coolwaves™ trec direct prin straturile superioare fără a le supraîncălzi (absorbția fiind de aproximativ 20% din energia emisă) și își concentrează acțiunea eficientă asupra grăsimii subcutanate care le absoarbe mai mult (aproximativ 80% din energie).

0%

Din energia Coolwaves vizează celulele adipoase

0%

Efect termic secundar superficial

before(t)after

Spre deosebire de microundele Coolwaves™, sistemele tradiționale de radiofrecvență acționează doar la suprafața pielii, întrucât au o absorbție ridicată de către moleculele de apă din straturile superioare. Astfel, nu doar că nu mai reușesc să penetreze până la straturile de grăsime, dar există și pericolul de a leza pielea.

Pentru siguranță sporită și confortul pacientului, aplicatoarele sunt echipate cu sistem integrat de răcire care acționează ca o barieră între sursa de alimentare Coolwaves™ și piele. Este creată o pernă termică ce protejează epidermul și dermul, favorizând concentrarea acțiunii adânc în țesut, pe zona vizată.

Coolwaves™ nu cauzează roșeață sau disconfort, spre deosebire de electrozii folosiți în sistemele de radiofrecvență.

Rezultate ONDA By Deka

Prețuri Onda CoolWaves

Corporale - Onda Coolwaves(Craiova,Timișoara)

PROCEDURASEDINTEPRET
1 cadran 15×15 cm abdomenPachet 4 ședințe1400 lei
2 cadrane 15×15 cm fesePachet 4 ședințe2000 lei
4 cadrane 15×15 cm coapse spatePachet 4 ședințe2700 lei

Faciale - Onda Coolwaves(Craiova,Timișoara)

PROCEDURASEDINTEPRET
Onda Coolwaves gușă/bărbie dublă1 ședință490 lei
Onda Coolwaves gușă/bărbie dublă4 ședințe1200 lei

Completează Formularul Pentru Programare Onda By Deka