fbpx
 

Laser RedTouch PRO

Tratament Laser RedTouch PRO în Craiova și Timișoara

CE ESTE RED TOUCH PRO DE LA DEKA?

RedTouch PRO este un sistem laser unic și exclusivist, incomparabil cu alte sisteme: este răspunsul DEKA la noua cerere de tratamente pentru rejuvenare facială și corporală cu soluții minim invazive.

 

Datorită lungimii de undă unice 675nm, laserul acționează pe 3 tipuri de afecțiuni RIDURI, DISCROMIE ȘI VASCULAR, permițându-ne să obținem regenerarea pielii. 

 

RedTouch PRO este primul și singurul sistem care folosește această lungime de undă 675nm, neutilizată până în prezent. Aceasta are o eficiență maximă asupra stimulării producției de colagen și totodată acționează asupra leziunilor pigmentare și vasculare. Această triplă acțiune îl face deosebit de eficient în diverse aplicații.

01.

MELASMA

 

RedTouch PRO acționează la nivel epidermic, țintind melanina, dar și la nivel dermic, pe colagen și componenta vasculară, fiind astfel deosebit de eficient asupra melasmei.

02.

vergeturi

 

RedTouch PRO acționează asupra componentei vasculare și a fibrelor de colagen din structura vergeturilor, îmbunătățind aspectul lor.

03.

ALOPECIA ANDROGENETICĂ

 

Lungimea de undă este capabilă să penetreze dermul reticular în profunzime până la 2-3 mm, observându-se o eficiență deosebită în stimularea fazei „anagen” (faza de creștere activă a foliculilor de păr).

Cum acționează RED TOUCH PRO?

Microzonele de lezare termică cu mai puțin de 1 mm diametru, induc transformarea imediată a fibroblastelor cu producția ulterioară de colagen.

 

Datorită sistemului de răcire integrat și a selectivității lungimii de undă de 675 nm, epidermul nu este deteriorat, minimizând astfel, efectele secundare și timpul de recuperare aferent.

 

Tratamentul ReLive al sistemului RedTouch PRO este un tratament special conceput pentru a preveni procesul de îmbătrânire a pielii și pentru a menține fermitatea acesteia, acționând asupra colagenului și fiind minim-invaziv.

 

regenerarea naturală a pielii
prin stimularea producției de colagen

RedTouch Pro se remarcă în medicina estetică prin efectul inovator asupra:

AVANTAJE
TRATAMENT
RED TOUCH PRO:

Completează Formularul Pentru Programare Tratament
RED TOUCH PRO