fbpx
 

Epilare Definitivă

În clinicile noastre din Craiova și Timișoara

Laser Alexandrite

Laserul ALEXANDRITE reprezintă standardul de aur la nivel mondial în tratamentul de epilare definitivă. Studiile clinice confirmă neta superioritate a laserului Alexandrite asupra altor metode de epilare
bazate pe energie luminoasă.

 

Eficient, rapid, sigur și nedureros, laserul ALEXANDRITE MOTUS AX/AY de la DEKA a revoluționat tratamentul de epilare definitivă, fiind capabil  să trateze zone întinse, în timp scurt, cu un număr redus de ședințe terapeutice.

 

Eficiența acestui tip de laser este bazată pe lungimea de undă de 755 nm, care livrează un nivel de energie per puls la nivelul rădăcinii firului de păr, incomparabil cu laserele concurente, fără ca pielea sau alți cromofori din structura sa (vase de sânge, apă) să aibă de suferit, dovedindu-se unul dintre cele mai sigure aparate la nivel mondial.

Led Excelsior

Tehnologia inovatoare de epilare definitivă LED EXCELSIOR: următorul pas după tehnologia de epilare cu laser diodă: noul EXCELSIOR deține o tehnologie inovatoare de epilare definitivă,
fiind un ,,upgrade” la renumita tehnologie de epilare cu laser diodă.

 

Tehnologia OPT LED pentru epilarea definitivă se bazează pe componente LED (fabricate în SUA), care emit o lumină de mare putere, printr-un spectru optimizat de lungimi de undă de 755 nm – 880 nm. Lumina LED este extrem de eficientă, întrucât vizează direct melanina foliculului de păr. Datorită spectrului larg de lumină, epilarea cu LED se adresează tuturor fototipurilor cutanate și tipurilor de păr.

 

Marele avantaj al epilării definitive folosind tehnologia LED este posibilitatea de a personaliza tratamentul în funcție de pacient. EXCELSIOR, spre deosebire de laserele diodă clasice, poate împărți un impuls în până la 3 subimpulsuri, oferind un timp de relaxare termică pielii. Astfel, se poate folosi energie de mare putere fără riscuri pentru pacient.

Completează Formularul Pentru Programare Epilare Definitiva