fbpx
 

Selenia X-Magic

Tratament Selenia X-Magic în Craiova și Timișoara

Ce Este Selenia X-Magic?

SELENIA X-MAGIC este o tehnologie exclusivă și patentată, născută din experiența și cercetarea tehnico-științifică a firmei Selenia Italia. Această formă de energie stimulează țesutul care provoacă o rezonanță celulară ce acționează asupra distrofiei și a cauzelor imperfecțiunii datorită stimulării reacțiilor biochimice ce au fost încetinite și reactivează metabolismul natural.

 

Rezultatul: o creștere imediată a trofismului cutanat, o regenerare rapidă a țesuturilor și reducerea vizibilă a imperfecțiunilor celulitei, cum ar fi pielea tip coaja de portocală, laxitatea pielii, retenția hidrică, distrofia și fibroza. Rezultatele sunt vizibile imediat și superioare oricărei alte tehnologii existente pe piață.

 

O tehnologie completă pentru rezultate imediata si de durată.

Țesutul este încălzit, vascularizat, oxigenat, defibrozat și remodelat în același timp. La sfârșitul tratamentului se poate face ședința de masaj endermologic pentru a îmbunătăți acțiunea de drenare a grăsimii dislocate de pe zona tratată.

 

Rezultate extraordinare și ședințe scurte de tratament (30″)

 

Opt acțiuni sinergetice în fiecare sesiune de tratament corporal.

Protocoalele clinice conferă un tratament unic, confortabil, non-invaziv, fără timp de recuperare și cu rezultate vizibile imediat. Selenia Italia având peste 25 de ani de experiență în domeniul esteticii medicale și cu numeroase studii clinice, atestă ca X-Magic este cel mai performant echipament non-invanziv de remodelare corporală.

Beneficiile Tratamentului

01.

Reduce celulita


Acțiune forte, la suprafață și în adâncime, cu rezultate excelente.

02.

Efect
lipolitic


Slăbire pe zone localizat, abdomen, coapse, fese, brațe, spate.

03.

Drenaj
limfatic


Ajută la detoxifierea țesutului.

04.

Tonifierea Țesuturilor


Se face prin compactarea țesuturilor ca urmare a activării si stimulării metabolismului celular.

05.

Diminuează
Retenția


Este activat și stimulat drenajul limfatic.

Opt Acțiuni Sinergetice

Problemele de celulită includ retenția hidrică, încetinirea metabolismului, laxitatea țesuturilor, formarea de noduli și de țesut fibros. Cu X-Magic, o nouă tehnică completă de lucru, puteți aborda toate imperfecțiunile simultan datorită celor 8 acțiuni de sinergie din fiecare ședință de tratament:

 

  • DRENAJ
  • ANTICELULITICĂ
  • SLĂBIRE LOCALIZATĂ
  • TONUS
  • REGENERATOARE
  • DECONTRACTIVĂ
  • ANTI-INFLAMATOARE
  • STIMULATOARE A METABOLISMULUI CELULAR

Tehnologie Completă

Analizatorul corporal pentru tratamente personalizate

 

Acesta permite măsurarea și tipărirea datelor a 15 parametri din compoziția corporală, determinând protocolul ideal de tratament ce trebuie efectuat și evaluarea rezultatelor obținute la sfârșitul ciclului de tratamente.

Aplicatorul galben – Onda Dinamica®

 

Acțiune specifică tratamentelor anticelulitice, anti-fibrotică și pentru fermitatea pielii, o stimulare inovatoare ce efectuează o acțiune eficientă antiaging ce revitalizează țesuturile remodelând și slăbind.

Țesutul își recuperează trofismul și tonusul pierdut.

Aplicatorul roșu – Onda Dinamica®

 

Acțiune specifică tratamentelor de remodelare corporală cu un puternic efect lipolitic. Efectuează o acțiune împotriva țesutului adipos profund și superficial. De la prima sesiune, țesutul este compactat și își regăsește forma pierdută.

Aplicatorul albastru – Endermologic

 

Acțiune de drenaj, de vascularizare și cu un masaj dermic ce mobilizează țesuturile și pliurile de piele datorită masajului mecanic eficient ce promovează regenerarea naturală a pielii. Acest aplicator este prevăzut cu mai multe capete diferite de tratament pentru a fi utilizat pe orice zonă a corpului.

Uz Profesional

 

Programele specifice și o metodă de utilizare ghidată garantează o utilizare adecvată a dispozitivului.

Selenia Italia a creat, de asemenea, un curs de bază pentru utilizarea specifică a tehnologiei Onda Dinamica și alte cursuri avansate pentru a putea aborda fiecare imperfecțiune a corpului printr-o tehnică inovatoare și exclusivă, ce v-ar permite obținerea unor rezultate excelente de la prima ședință.

Rezultate Selenia X-Magic

Prețuri Selenia X-Magic

Corporale - Selenia X-Magic(Craiova,Timișoara)

PROCEDURASEDINTEPRET
1 zonă micăPachet 6 ședință900 lei
2 zone miciPachet 6 ședințe1600 lei
1 zonă marePachet 6 ședințe1600 lei

Completează Formularul Pentru Programare Selenia X-Magic