Selenia Italia reinventează tratamentele de slăbire și tonifiere

Un echipament unic pentru toate tipurile de tratamente corporale:

 • CELULITĂ
 • LAXITATEA PIELII
 • RETENȚIE HIDRICĂ
 • ELASTICITATE
 • TONUS
 • REMODELARE CORPORALĂ

În timp ce tratează, tonifică și conferă fermitate pielii.

8 acțiuni sinergetice în fiecare sesiune de tratament corporal

Problemele de celulită includ retenția hidrica, încetinirea metabolismului, laxitatea țesuturilor, formarea de noduli și de țesut fibros. Cu X-Magic, o nouă tehnică completă de lucru, puteți aborda toate imperfecțiunile simultan datorită celor 8 acțiuni de sinergie din fiecare ședință de tratament:

 

 • DRENAJ
 • ANTICELULITICĂ
 • SLĂBIRE LOCALIZATĂ
 • TONUS
 • REGENERATOARE
 • DECONTRACTIVĂ
 • ANTI-INFLAMATOARE
 • STIMULATOARE A METABOLISMULUI CELULAR

Este o tehnologie exclusivă și patentată, născută din experiența și cercetarea tehnicoștiințifică a firmei Selenia Italia. Această formă de energie stimulează țesutul care provoacă o rezonanță celulară ce acționează asupra distrofiei și a cauzelor imperfecțiunii datorită stimulării reacțiilor biochimice ce au fost încetinite și reactivează metabolismul natural.

Rezultatul: o creștere imediată a trofismului cutanat, o regenerare rapidă a țesuturilor și reducerea vizibilă a imperfecțiunilor celulitei, cum ar fi pielea tip coaja de portocală, laxitatea pielii, retenția hidrica, distrofia și fibroza. Rezultatele sunt vizibile imediat și superioare oricărei alte tehnologii existente pe piață.

O tehnologie completă pentru rezultate imediate și de durată

Țesutul este încălzit, vascularizat, oxigenat, defibrozat și remodelat în același timp. La sfârșitul tratamentului se poate face ședința de masaj endermologic pentru a îmbunătăți acțiunea de drenare a grăsimii dislocate de pe zona tratată.

Rezultate extraordinare și ședințe scurte de tratament (30″)

8 acțiuni sinergetice în fiecare sesiune de tratament corporal

Protocoalele clinice conferă un tratament unic, confortabil, non-invaziv, fără timp de recuperare și cu rezultate vizibile imediat. Selenia Italia având peste 25 de ani de experiență în domeniul esteticii medicale și cu numeroase studii clinice, atestă ca X-Magic este cel mai performant echipament non-invanziv de remodelare corporală.

Tehnologia completă pentru tratamentele de remodelare corporală

Analizatorul corporal pentru tratamente personalizate

Acesta permite măsurarea și tipărirea datelor a 15 parametri din compoziția corporală, determinând protocolul ideal de tratament ce trebuie efectuat și evaluarea rezultatelor obținute la sfârșitul ciclului de tratamente.

Aplicatorul galben – Onda Dinamica®

Acțiune specifică tratamentelor anticelulitice, anti-fibrotică și pentru fermitatea pielii, O stimulare inovatoare ce efectuează o acțiune eficientă antiaging ce revitalizează țesuturile remodelând și slăbind.

Țesutul își recuperează trofismul și tonusul pierdut.

Aplicatorul roșu – Onda Dinamica®

Acțiune specifică tratamentelor de remodelare corporală cu un puternic efect lipolitic. Efectuează o acțiune împotriva țesutului adipos profund și superficial. De la prima sesiune, țesutul este compactat și își regăsește forma pierdută.

Aplicatorul albastru – Endermologic

Acțiune de drenaj, de vascularizare și cu un masaj dermic ce mobilizează țesuturile și pliurile de piele datorită masajului mecanic eficient ce promovează regenerarea naturală a pielii. Acest aplicator este prevăzut cu mai multe capete diferite de tratament pentru a fi utilizat pe orice zonă a corpului.

Uz Profesional

Programele specifice și o metodă de utilizare ghidată garantează o utilizare adecvată a dispozitivului.

Selenia Italia a creat, de asemenea, un curs de bază pentru utilizarea specifică a tehnologiei Onda Dinamica și alte cursuri avansate pentru a putea aborda fiecare imperfecțiune a corpului printr-o tehnică inovatoare și exclusivă, ce v-ar permite obținerea unor rezultate excelente de la prima ședință.

Rezultate înainte și după un protocol de tratament Selenia X-Magic:

Medical Estetic Line – Importator aparatura medicala estetica

Programări Craiova:

0725 922 838

Programări Timișoara:

0725 922 839

Descarcă gratuit eBookul

Alătură-te comunității Keza Clinique și primești pe email un eBook cu 46 de sfaturi valoroase pentru frumusețea ta.

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul alăturat cu prenumele, orașul și emailul tău. eBookul va ajunge imediat la tine.

You have Successfully Subscribed!