Selenia Italia reinventează tratamentele de slăbire și tonifiere

Un echipament unic pentru toate tipurile de tratamente corporale:

 • CELULITĂ
 • LAXITATEA PIELII
 • RETENȚIE HIDRICĂ
 • ELASTICITATE
 • TONUS
 • REMODELARE CORPORALĂ

În timp ce tratează, tonifică și conferă fermitate pielii.

8 acțiuni sinergetice în fiecare sesiune de tratament corporal

Problemele de celulită includ retenția hidrica, încetinirea metabolismului, laxitatea țesuturilor, formarea de noduli și de țesut fibros. Cu X-Magic, o nouă tehnică completă de lucru, puteți aborda toate imperfecțiunile simultan datorită celor 8 acțiuni de sinergie din fiecare ședință de tratament:

 • DRENAJ
 • ANTICELULITICĂ
 • SLĂBIRE LOCALIZATĂ
 • TONUS
 • REGENERATOARE
 • DECONTRACTIVĂ
 • ANTI-INFLAMATOARE
 • STIMULATOARE A METABOLISMULUI CELULAR

Este o tehnologie exclusivă și patentată, născută din experiența și cercetarea tehnicoștiințifică a firmei Selenia Italia. Această formă de energie stimulează țesutul care provoacă o rezonanță celulară ce acționează asupra distrofiei și a cauzelor imperfecțiunii datorită stimulării reacțiilor biochimice ce au fost încetinite și reactivează metabolismul natural.

Rezultatul: o creștere imediată a trofismului cutanat, o regenerare rapidă a țesuturilor și reducerea vizibilă a imperfecțiunilor celulitei, cum ar fi pielea tip coaja de portocală, laxitatea pielii, retenția hidrica, distrofia și fibroza. Rezultatele sunt vizibile imediat și superioare oricărei alte tehnologii existente pe piață.

O tehnologie completă pentru rezultate imediate și de durată

Țesutul este încălzit, vascularizat, oxigenat, defibrozat și remodelat în același timp. La sfârșitul tratamentului se poate face ședința de masaj endermologic pentru a îmbunătăți acțiunea de drenare a grăsimii dislocate de pe zona tratată.

Rezultate extraordinare și ședințe scurte de tratament (30″)

8 acțiuni sinergetice în fiecare sesiune de tratament corporal

Protocoalele clinice conferă un tratament unic, confortabil, non-invaziv, fără timp de recuperare și cu rezultate vizibile imediat. Selenia Italia având peste 25 de ani de experiență în domeniul esteticii medicale și cu numeroase studii clinice, atestă ca X-Magic este cel mai performant echipament non-invanziv de remodelare corporală.

Tehnologia completă pentru tratamentele de remodelare corporală

Analizatorul corporal pentru tratamente personalizate

Acesta permite măsurarea și tipărirea datelor a 15 parametri din compoziția corporală, determinând protocolul ideal de tratament ce trebuie efectuat și evaluarea rezultatelor obținute la sfârșitul ciclului de tratamente.

Aplicatorul galben – Onda Dinamica®

Acțiune specifică tratamentelor anticelulitice, anti-fibrotică și pentru fermitatea pielii, O stimulare inovatoare ce efectuează o acțiune eficientă antiaging ce revitalizează țesuturile remodelând și slăbind.

selenia x magic tratament remodelare corporala slabire celulita craiova timisoara

Țesutul își recuperează trofismul și tonusul pierdut.

Aplicatorul roșu – Onda Dinamica®

Acțiune specifică tratamentelor de remodelare corporală cu un puternic efect lipolitic. Efectuează o acțiune împotriva țesutului adipos profund și superficial. De la prima sesiune, țesutul este compactat și își regăsește forma pierdută.

Aplicatorul albastru – Endermologic

Acțiune de drenaj, de vascularizare și cu un masaj dermic ce mobilizează țesuturile și pliurile de piele datorită masajului mecanic eficient ce promovează regenerarea naturală a pielii. Acest aplicator este prevăzut cu mai multe capete diferite de tratament pentru a fi utilizat pe orice zonă a corpului.

Uz Profesional

Programele specifice și o metodă de utilizare ghidată garantează o utilizare adecvată a dispozitivului.

Selenia Italia a creat, de asemenea, un curs de bază pentru utilizarea specifică a tehnologiei Onda Dinamica și alte cursuri avansate pentru a putea aborda fiecare imperfecțiune a corpului printr-o tehnică inovatoare și exclusivă, ce v-ar permite obținerea unor rezultate excelente de la prima ședință.

Rezultate înainte și după un protocol de tratament Selenia X-Magic:

Medical Estetic Line – Importator aparatura medicala estetica

Programări Craiova:

0725 922 838

Programări Timișoara:

0725 922 839