*Viora Pristine este disponibil doar în clinica Keza Timișoara

Avantajele microdermabraziunii:

 • Îndepărtează impuritățile și celulele moarte;
 • Curată, regenerează și redă luminozitate tenului;
 • Îndepărtează punctele negre și scade dimensiunea porilor dilatați;
 • Îmbunătățește aspectul tenului tern și obosit;
 • Estompează hiperpigmentarile și petele roșii;
 • Atenuează ridurile fine și cicatricile post acnee;
 • Accelerează producția de colagen și elastina, îmbunătățește elasticitatea pielii;
 • Crește semnificativ rata de absorbție a ingredienților activi din produsele aplicate ulterior la nivelul tenului;
 • Îmbunătățește circulația limfatică locală, eliminând toxinele;
 • Îmbunătățește fluxul sanguin, transportul de oxigen și nutrienți;
 • Tratament nedureros, simplu, rapid fără a necesită perioada de recuperare.

Microdermabraziunea poate fi efectuată de către orice persoană, la orice vârstă, rezultatele fiind vizibile de la prima ședință (ten, curat, luminos, catifelat). În primele zile după tratament trebuie evitată folosirea anumitor produse cu potențial iritant. Pentru a obține rezultate optime se recomandă o serie de 4 – 6 ședințe la interval de 7 – 14 zile.

microdermabraziune diamant keza timisoara

De ce să apeleazi la microdermabraziune în rutina ta de îngrijire a tenului?

Microdermabraziunea este o metodă excelentă de curățare și exfoliere a pielii, prin care se îndepărtează impuritățile și celulele moarte de pe suprafață pielii în scopul îmbunătățirii aspectului și texturii epidermului. Tehnica a fost introdusă în ani ’80 în Germania ca tratament facial în clinicile de dermatologie și chirurgie estetică. Conform specialiștilor dermatologi microdermabraziunea este considerată a fi cel mai eficient tratament de curățare, reîmprospătare și refacere a supleții pielii.

Cunoscută și sub denumirea de ,,lunch peeling” – gomajul din pauza de prânz este un procedeu nechirurgical, non-invaziv, nedureros, de netezire a pielii, ce se practică frecvent în cabinetele medicale și centrele de înfrumusețare. Poartă acesta denumire deoarece poate fi realizat într-o perioadă scurtă de timp, iar pacienta nu are nicio restricție de conduită, fiind posibilă aplicarea machiajului imediat după ședință. Microdermabraziunea stimulează membrana bazală pentru a produce celule noi. Astfel regenerarea pielii cu ajutorul acestei exfolieri ajută celulele noi să ajungă la suprafața epidermului.

Studiile au arătat că absorbția anumitor substanțe (topice) active crește după microdermabraziune de 8 – 24 ori. În acest context microdemabraziunea crește absorbția produselor dermato-cosmetice în piele obținându-se astfel efecte maxime. Microdermabraziunea este considerată un tratament indispensabil pentru curățarea și întreținerea sănătății pielii. Este secretul tenurilor sănătoase datorită curățării profunde cu ajutorul aparaturii de ultima generație.

Pristine revoluționează tratamentul de microdermabraziune

Prsitine este cea mai bună alegere de pe piață din gama echipamentelor de medicină estetică. Este un echipament de microdermabraziune profesională care poate satisface toate nevoile pielii. Dispozitivul oferă cea mai bună alegere de pe piață, având o precizie a exfolierii de neegalat, fiind eficient și ușor de utilizat.

Fără nici o iritație sau disconfort, Pristine oferă pacienților un tratament de curățare complex, relaxant și personalizat cu rezultate vizibile de la primul tratament.

Contraindicații: acnee activă, dermatite, cancer de piele, herpes simplex activ, leziuni vasculare la nivelul fetei. Femeile însărcinate și cele care alăptează nu au o contraindicație efectivă.

Cea mai recentă tehnologie în domeniul esteticii faciale este microdemabraziunea cu diamante. Spre deosebire de vechile metode sistemul cu diamante este hipoalergenic, nu implică risc de infecție și nu conduce la reacții adverse.

Pristine este soluția completă în tratamentele medicale estetice, tratează o serie de patologii comune ale pielii: îmbătrânirea cutanată, pielea expusă prelungit la soare, acneea, cicatricile, îmbunătățind calitatea și aspectul pielii pacientului.

Avantajele diamantului Pristine:

Medicii aleg în mod constant tehnologia cu diamante pentru tratamentele estetice în favoarea vechilor echipamente (ex. echipamentul cu cristale). Sistemul Pristine este original datorită pădurilor de diamant tăiate cu laserul, fiind cel mai inovativ tratament de microdermabraziune utilizat în majoritatea clinicilor de estetică din lume.

microdermabraziune diamant keza timisoara

Avantajele majore ale Pristine:

-tratament sigur;
-igienic și sanitar;
-oferă opțiuni de tratament vaste;
-fără risc de afectare a zonelor sensibile;

Caracteristici și avantaje:

 • este cel mai apreciat și folosit tratament la nivel mondial.
 • conține 10 păduri de diamant, care variază în dimensiune, unghi și formă, personalizate pentru diferitele tipuri și probleme ale pielii.
 • este un dispozitiv de înaltă calitate, fiabil, fabricat la cele mai înalte standarde ale industriei medicale.
 • funcționare silențioasă, oferind tratamente confortabile de relaxare.
 • oferă tratamente concepute pentru zonele greu accesibile.
 • sistemul cu păduri de diamant tratează zonele în care dispozitivele bazate pe cristale nu se pot folosi.
 • tratament sigur, fără risc pentru pacient și medic.
 • rezultate vizibile cu îmbunătățirea texturii pielii de la primul tratament.
 • este de asemenea hipoalergenic și poate fi folosit în condiții de siguranță la toate tipurile de piele.

Care sunt avantajele Pristine™ în comparație cu sistemele bazate pe cristale convenționale?

Pristine™ a depășit lipsurile anterioare ale sistemelor bazate pe cristale, ceea ce face sistemul de microdermabraziune cel mai dorit din lume.
Tratamentul cu Pristine™ nu implică pulberi de cristale sau agenți iritanți care ar putea fi inhalați sau ingerați de către pacient sau medic. Tratamentele sunt sigure, igienice și antialergice.

Cât timp durează un tratament Pristine™?

Durata tratamentului depinde de zona, adâncimea exfolierii și acesta având o durată de aproximativ 10 – 15 minute.

microdermabraziune diamant keza timisoara
microdermabraziune diamant keza timisoara

Vino la Keza Clinique și încearcă tratamentul de microdermabraziune cu diamante Pristine!

Programări Timișoara

0725 922 839