fbpx
 

Criolipoliza Cooltech

Tratament Criolipoliza Cooltech în Craiova

Ce Este Criolipoliza Cooltech?

Rulează videoul

Criolipoliza este o procedură non-invazivă de slăbire prin înghețare care contribuie la eliminarea graduală din organism a celulelor adipoase în exces. Temperaturile extrem de scăzute acționează asupra celulelor adipoase într-o manieră care a dus la perfecționarea metodelor de remodelare corporală, distrugând celulele adipoase fără să afecteze pielea sau mușchii.

 

Majoritatea dintre noi avem cel puțin o zonă unde grăsimea persistă, indiferent de ce mâncăm sau câte exerciții fizice facem. Așadar, criolipoliza se adresează depozitelor persistente și localizate de grăsime din diferite zone ale corpului (abdomen, șolduri, coapse, fese, picioare, etc).

 

Criolipoliza Cooltech este în prezent cel mai eficient și sigur tratament de slăbire prin criogenare care acționează non-invaziv, concentrat, pe zonele-problemă, fără a afecta țesuturile înconjurătoare sau fibrele de colagen. Este comparabilă cu liposucția, însa mult mai accesibilă ca preț, fără a necesita anestezie sau perioadă de recuperare post-tratament.

CUM Funcționează Criolipoliza?

Criolipoliza presupune folosirea a două dispozitive (aplicatori) de dimensiuni diferite adaptate în funcție de zona tratată.

Pe zona ce urmează a fi tratată se aplică un gel, cu rol de protecție a pielii, iar apoi sunt aplicate dispozitivele și este pornit aparatul. Odată pornit aparatul, pliul de grăsime ce urmează a fi tratat este extras în interiorul dispozitivelor, printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulația sangvina și facilitează crioterapia.

 

După câteva minute, vei simți o senzație de frig intens, care poate fi însoțită de mici înțepături sau crampe. Este normal și se vor diminua (dacă nu, chiar dispărea complet) când zona devine amorțită. Tratamentul nu trebuie să dureze mai puțin de 60 minute pentru a obține rezultatele dorite.

 

Când timpul a expirat, se îndepărtează dispozitivele și zona respectivă va fi masată pentru câteva minute, pentru a activa circulația sângelui. Zona va fi ușor dureroasă la atingere și poate prezenta ușor eritem.

 

Tratamentul nu necesită internare, în timpul procedurii se poate citi, asculta muzică sau chiar dormi. De asemenea, nu implică nici o perioadă de recuperare te vei putea întoarce imediat la activitățile obișnuite, inclusiv la exerciții fizice după terminarea ședinței.

 

După acest tratament corporal, se instalează procesul natural de eliminare a grăsimii prin sistemul limfatic.

Zone Tratament cu Procedura Criolipoliză

01.

 

  • Brațe
  • Abdomen inferior
  • Abdomen superior

02.

 

  • Fese
  • Coapse intern
  • Coapse extern

03.

 

  • Gambe
  • Genunchi
  • Șolduri

Cooltech - Tratament Revoluționar

CoolTech® este singurul aparat capabil să distrugă patru din cei cinci acizi grași, cel de-al cincilea fiind singurul care poate fi eliminat definitiv la o temperatură de – 43 de grade Celsius. Celulele moarte vor fi eliminate treptat din organism cu ajutorul macrofagelor (care elimină țesuturile moarte, reciclându-le și transformându-le în aminoacizi, peptide și proteine, fără posibilitatea de regenerare) prin ficat.

 

Cu această terapie se pot trata maxim 3 zone corporale, pentru că organismul nostru beneficiază de un număr fix de macrofagi, care fac față cu brio unui număr finit de celule adipoase moarte.

Rezultate CoolTech

Rezultate așteptate după tratamentul de Criolipoliză CoolTech:

CoolTech® este singurul device care răcește până la –8 grade Celsius în mai puțin de 5 minute, reducând durerea simțită în timpul tratamentului, spre deosebire de celelalte aparate de slăbire prin înghețare existente pe piață, care ajung doar la –3 grade în 10 minute!

CoolTech® este cel mai performant aparat certificat la nivel mondial (FDA în Statele Unite ale Americii și CE în cadrul Uniunii Europene) ce utilizează tehnologia de slăbire prin criogenare.

Primele rezultate vor fi vizibile după aproximativ 15 zile de la efectuarea procedurii, dar perioada optimă pentru a putea observa rezultatele este de 12 săptămâni.

Studiile clinice efectuate în rândul pacienților care au urmat acest tip de tratament arată că, după o singură ședință, se poate vorbi despre o reducere a stratului de grăsime vizat, cu până la 30%, adică exact diferența dintre un abdomen plat și un abdomen cu grăsime.

După două sau trei luni , te poți decide dacă este cazul pentru o a doua ședință. De obicei, o singură ședință este suficientă pentru a avea rezultate, cu mențiunea că efectele sunt influențate și de un regim de viață echilibrat. Odată distruse, celulele adipoase nu mai revin. Fiecare persoană are un număr finit de celule adipoase. Un adipocit conține apă, glicerol și acizi grași (până la 5 tipuri).

Prețuri Criolipoliza

Corporale - Cooltech(Craiova)

PROCEDURASEDINTEPRET
CooltechPachet 1 aplicator250 lei
CooltechPachet 2 aplicatori400 lei

Completează Formularul Pentru Programare Criolipoliza