fbpx
 

Sublative

Tratament Sublative în Craiova și Timișoara

Tratamentul Sublative

AVANTAJELE TRATAMENTULUI:

Ce Este Sublative?

Sublative este rezultatul multor ani de cercetare și experiență clinică, reprezentând o inovație extraordinară pentru persoanele care sunt afectate de urmele acneei sau se confruntă cu problema cicatricilor posttraumatice sau a vergeturilor.

 

Totodată, Sublative reprezintă o alegere excelentă pentru aceia dintre noi care ne dorim o soluție non-injectabilă și nechirurgicală pentru reîntinerire.

 

Cu Sublative™ putem trata:

  • Riduri față, decolteu
  • Pierderea tonusului și luminozități pielii
  • Rejuvenarea mâinilor
  • Porii dilatați
  • Cicatrici postacnee, postchirurgicale sau posttraumatice
  • Vergeturi
  • Fotoîmbătrânirea cutanată

Cum Acționează Sublative?

Aplicatorul ergonomic unic al Sublative™ conduce radiofrecvența bipolară prin matricea de electrozi a dispozitivului fracțional. Livrarea fracțională a RF cauzează leziuni ablative microepidermale (mici coloane de arsura cu țesut sănătos în jur). Acestea inițiază un proces puternic și rapid de vindecare a țesutului. Pielea va deveni catifelată, fina și reîntinerită.

 

SelectPulse asigură versatilitate

 

Programul A – Impact de mică adâncime: Ablaţie, încălzire dermică şi restructurarea uşoară a pielii – pentru ameliorarea texturii pielii.

 

Programul B – Impact mediu: Ablaţie, încălzire dermică şi restructurarea moderată a pielii – pentru corecţia neregulilor de textură.

 

Programul C – Impactul de cea mai mare profunzime: Ablaţie şi restructurare a pielii.

REzultate și Așteptări

Rezultatele clinice sunt excepţionale în cazul acestui tratament.

Trebuie însă ca pacientul să înţeleagă foarte bine la ce rezultat să se aştepte după tratament şi acest lucru se poate realiza printr-o informare corectă şi completă a pacientului de către medic.

Așa cum este prevăzut și în protocolul de tratament, stabilit în urma studiilor clinice, tratamentul Sublative necesită mai multe ședințe pentru obținerea efectelor dorite. Procedura nu presupune internare, anestezie sau alte manevre terapeutice care produc disconfort pacientului.

Procedura este urmată de o perioadă rapidă de vindecare (câteva zile). Acest interval, însă, depinde de organismul fiecărei persoane în parte. Deși rezultatele finale sunt apreciate după terminarea tratamentului, îmbunătățirea texturii pielii este evidentă imediat după prima ședință.

Rezultatele dorite se pot obtine uneori doar dintr-un singur tratament realizat la o profunzime mai mare sau alteori este nevoie de mai multe tratamente spaţiate la 4-6 săptămâni.

Rezultate Sublative

Prețuri Sublative

Faciale - Sublative(Craiova,Timișoara)

PROCEDURASEDINTEPRET
Față integralPachet 1 ședință750 lei
1 zonă corpPachet 1 ședință1100 lei

Completează Formularul Pentru Programare Sublative