Sublative Rejuvenation

Sublative a făcut obiectul cercetărilor în multe studii clinice, sistemul remarcându-se în domeniul medical și estetic, fiind recunoscut de dermatologii de top din întreaga lume.

Tehnologia cu radiofrecvenţă bipolară fracţionată a Sublative™ focalizează în mod eficient energia termică în stratul superior al dermului, unde aceasta poate produce o creştere semnificativă atât a producției de colagen, cât şi a celei de elastină.

Sublative permite individualizarea tratamentului în funcție de caracteristicile fizice ale fiecărei persoane astfel încât tratamentul să fie eficient, rapid și cu efecte de lungă durată.

Procedura nu este dureroasă întrucât folosim un sistem de răcire integrat cu aer – Cryo6.

Care este indicația de tratament pentru Sublative™?

Sublative™ este rezultatul multor ani de cercetare și experiență clinică, reprezentând o inovație extraordinară pentru persoanele care sunt afectate de urmele acneei sau se confruntă cu problema cicatricilor posttraumatice sau a vergeturilor.

Totodată, Sublative reprezintă o alegere excelentă pentru aceia dintre noi care ne dorim o soluție non-injectabilă și nechirurgicală pentru reîntinerire.

Cu Sublative™ putem trata:

 • Riduri față, decolteu;
 • Pierderea tonusului și luminozități pielii;
 • Rejuvenarea mâinilor;
 • Porii dilatați;
 • Cicatrici postacnee, postchirurgicale sau posttraumatice;
 • Vergeturi;
 • Fotoîmbătrânirea cutanată.

Care sunt avantajele Sublative™?

 • Fără efecte secundare nedorite;
 • Prin această tehnologie se obțin cele mai bune rezultate cu timp minim de recuperare;
 • Tratamentul este sigur și eficient pentru toate fototipurile, cu rezultate de durată;
 • Aplicare extinsă (faţa, gât, decolteu şi orice altă parte a corpului unde găsim vergeturi);
 • Tratamente rapide: de regulă, între 10 şi 30 de minute, în funcţie de suprafaţa tratată.

*tratamentul se realizează doar după un diagnostic dermatologic corect

Tratament Sublative (disponibil în Craiova și Timișoara)

Aplicatorul ergonomic unic al Sublative™ conduce radiofrecvența bipolară prin matricea de electrozi a dispozitivului fracțional. Livrarea fracțională a RF cauzează leziuni ablative microepidermale (mici coloane de arsura cu țesut sănătos în jur). Acestea inițiază un proces puternic și rapid de vindecare a țesutului. Pielea va deveni catifelată, fina și reîntinerită.

SelectPulse asigură versatilitate

Programul A – Impact de mică adâncime: Ablaţie, încălzire dermică şi restructurarea uşoară a pielii – pentru ameliorarea texturii pielii.

Programul B – Impact mediu: Ablaţie, încălzire dermică şi restructurarea moderată a pielii – pentru corecţia neregulilor de textură.

Programul C – Impactul de cea mai mare profunzime: Ablaţie şi restructurare a pielii.

Ce rezultate clinice se pot obține și ce așteptări există de la acest tratament?

Rezultatele clinice sunt excepţionale în cazul acestui tratament.

Trebuie însă ca pacientul să înţeleagă foarte bine la ce rezultat să se aştepte după tratament şi acest lucru se poate realiza printr-o informare corectă şi completă a pacientului de către medic.

Asa cum este prevazut si in protocolul de tratament, stabilit în urma studiilor clinice, tratamentul Sublative necesită mai multe ședințe pentru obținerea efectelor dorite. Procedura nu presupune internare, anestezie sau alte manevre terapeutice care produc disconfort pacientului.

Procedura este urmată de o perioadă rapidă de vindecare (câteva zile). Acest interval, însă, depinde de organismul fiecărei persoane în parte. Deși rezultatele finale sunt apreciate după terminarea tratamentului, îmbunătățirea texturii pielii este evidentă imediat după prima ședință.

Rezultatele dorite se pot obtine uneori doar dintr-un singur tratament realizat la o profunzime mai mare sau alteori este nevoie de mai multe tratamente spaţiate la 4-6 săptămâni.

RECOMANDĂRI PENTRU OBȚINEREA CELOR MAI BUNE REZULTATE:
Respectarea protocolului de tratament și efectuarea ședințelor la intervalul de 4 – 6 săptămâni.