fbpx
 

Dermapen Mst

Tratament Dermapen Mst în Craiova și Timișoara

Tratament Dermapen MST

AVANTAJE TRATAMENT DERMAPEN MST:

Ce Este DERMAPEN MST?

DERMEDICS®  prezintă cel mai avansat sistem automatic de micro-ace pentru rejuvenarea pielii, reducerea vergeturilor și a cicatricilor, precum și pentru terapii ale scalpului = MST™ (Meso SkinTherapy).

 

MST™ by DERMEDICS® se ridică la nivelul cerințelor pieții mondiale de beauty prin asocierea cu mezoterapia cu micro-ace și care se poate utiliza cu seria de seruri MESO by DERMEDICS®.

 

MST™ by DERMEDICS® se utilizează doar cu ace sterile și de unică folosință (cartușe), care sunt create special pentru diferite zone ale pielii:

 

  • Zona ochilor și a buzelor: MESO-NANO1 – Ø 3×3 mm / din cristal de siliciu / dimensiune: 0.15 mm x 100 ace;
  • Zona feței: MESO NANO2 – Ø 8 mm / din oțel inoxidabil / dimensiune: 0.15 mm x 118 ace;
  • Zona feței și a corpului: MESO-UNI12 – Ø 6 mm / din oțel inoxidabil / dimensiune: 3 mm x 12 ace.

 

MST™ by DERMEDICS® lucrează cu 6 nivele de viteză și împreună cu MESO-UNI12 (uz profesionist doar) poate penetra straturile pielii până la o adâncime de la 0.25 mm până la 3 mm.

Cum Acționează DERMAPEN MST?

MST™ de la DERMEDICS® reprezintă soluția ideală pentru rejuvenarea pielii și pentru reducerea cicatricilor și a vergeturilor, devenind, astfel, o alternativă terapiilor cu laser.

 

Dispozitivul execută mii de micro-înțepături controlate, cu un puternic efect de reîntinerire asupra fibrelor de colagen și elastină, atât prin acțiunea mecanică, cât și prin introducerea substanțelor active direct în straturile profunde ale pielii. Nivelul de pătrundere al acestora se adaptează nevoilor specifice fiecărui pacient în parte, putând fi ajustați pentru o profunzime de la 0,25 mm până la 3 mm și efectuează până la 1000 de micro-înțepături/secundă.

 

Cele 11 ace sterile, individuale, vibrează, diminuând senzațiile neplăcute. Datorită acțiunii pe verticală, acele pătrund ușor în cicatrici, reducând riscul de sângerare. Tratamentul este indicat inclusiv pentru zone sensibile, cum ar fi conturul ochilor, conturul nasului sau al buzelor.

 

Dermapen este indicat pentru rejuvenarea și liftingul pielii, ameliorarea ridurilor fine și a porilor dilatați, ameliorarea vergeturilor, pentru tratarea cicatricilor post-acneice, atrofice, tratarea alopeciei. Numărul de ședințe individuale indicat diferă în funcție de zona tratată și de complexitatea tratamentului, între 3 și 8, la un interval de 2-3 săptămâni.

CUM DECURGE TRATAMENTUL?

Rulează videoul

Durata unei ședințe este de aproximativ 20-25 minute. La sfârșitul tratamentului se aplică o mască pentru a obține penetrarea optimă a ingredientelor active, cât și pentru a calma și relaxa pielea.

 

  • se demachiază tenul;
  • pentru înlăturarea disconfortului se aplică local o cremă anestezică. Se lasă să acționeze 15-20 minute, apoi se curăță zona ce urmează a fi tratată cu o soluție dezinfectantă;
  • se reglează adâncimea de penetrare a acelor pentru fiecare zonă în parte;
  • se aplică substanța activă specifică zonei tratate;
  • se creează mii de micro-înțepături la nivelul pielii, favorizând pătrunderea în derm a substanțelor active pentru a stimula producerea de colagen propriu.

Rezultate Tratament Dermapen MST

Prețuri Tratament Dermapen MST

Faciale - DermapenMST(Craiova,Timișoara)

PROCEDURASEDINTEPRET
Dermapen MST față integral1 ședință400 lei 350 lei
Dermapen MST față + ochi + buze1 ședință450 lei 400 lei
Dermapen MST o zonă corp1 ședință500 lei 450 lei

Completează Formularul Pentru Programare Tratament Dermapen MST