Tratamente de Remodelare Corporală – Celulită, Grăsime Localizată, Laxitatea Pielii

 

ONDA COOLWAVES™ – tratament corporal în Craiova și Timișoara

Deka aduce o inovație în lumea esteticii medicale. ONDA este singurul sistem care folosește microunde Coolwaves™ ce vizează selectiv celulele adipoase pentru a reduce depozitele de grăsime într-un mod sigur, eficient și non-invaziv.

Tehnologia aparatului ONDA Deka se bazează pe ghidarea câmpului electromagnetic direct către adipocite cu scopul de a le distruge, în timp ce sistemul integrat de răcire protejează pielea și o ajută să își păstreze elasticitatea. Pacientul are parte de o procedură sigură și confortabilă.

Microundele Coolwaves™ au fost dezvoltate pentru a oferi un sistem non-invaziv de tratare a principalelor probleme în remodelarea corporală:

1. Depozitele localizate de grăsime. Microundele Coolwaves™ pătrund adânc în piele, distrugând membranele celulelor grase subcutanate. Lizatul este drenat semnificativ prin stimularea proceselor metabolice fiziologice (lipoliza macrofagă). Sistemul de răcire integrat în aplicator asigură distrugerea lipocitelor în condiții de siguranță și confort pentru piele.

2. Celulita. Aplicatorul vizează în mod eficient segmentul dintre celulele adipoase din stadiile mai avansate de celulită (efectul tipic de coajă de portocală).

3. Pielea cu aspect neuniform. Microundele speciale ale sistemului ONDA induc contracția imediată a fibrelor de colagen și stimulează producerea de colagen nou. Procesul face țesuturile mai compacte, tonifiate, cu aspect uniform.

onda coolwaves tratament corporal celulita grasime

SELENIA X-MAGIC– tratament corporal în Craiova și Timișoara

selenia xmagic tratament remodelare corporala celulita craiova timisoara

Un echipament unic pentru toate tipurile de tratamente corporale. Problemele de celulită includ retenția hidrica, încetinirea metabolismului, laxitatea țesuturilor, formarea de noduli și de țesut fibros. Cu X-Magic, o nouă tehnică completă de lucru, puteți aborda toate imperfecțiunile simultan datorita celor 8 acțiuni de sinergie din fiecare ședință de tratament:

 • DRENAJ
 • ANTICELULITICĂ
 • SLĂBIRE LOCALIZATĂ
 • TONUS
 • REGENERATOARE
 • DECONTRACTIVĂ
 • ANTI-INFLAMATOARE

Este o tehnologie exclusivă și patentată, născută din experiența și cercetarea tehnicoștiințifică a firmei Selenia Italia. Această formă de energie stimulează țesutul care provoacă o rezonanță celulară ce acționează asupra distrofiei și a cauzelor imperfecțiunii datorită stimulării reacțiilor biochimice ce au fost încetinite și reactivează metabolismul natural.

Rezultatul: o creștere imediată a trofismului cutanat, o regenerare rapidă a țesuturilor și reducerea vizibilă a imperfecțiunilor celulitei, cum ar fi pielea tip coaja de portocala, laxitatea pielii, retenția hidrica, distrofia și fibroza. Rezultatele sunt vizibile imediat și superioare oricărei alte tehnologii existente pe piață.

CRIOLIPOLIZA COOLTECH– tratament corporal în Craiova

Criolipoliza este o procedură non-invazivă care îngheață celulele adipoase în exces, pentru a fi apoi gradual eliminate de organism. Temperaturile extrem de scăzute acționează asupra celulelor adipoase într-o manieră care a dus la perfecționarea metodelor de remodelare corporală, distrugând celulele adipoase fără să afecteze pielea sau mușchii.

Majoritatea dintre noi avem cel puțin o zonă unde grăsimea persistă, indiferent de ce mâncăm sau câte exerciții fizice facem. Așadar, criolipoliza se adresează depozitelor persistente și localizate de grăsime din diferite zone ale corpului (abdomen, șolduri, coapse, fese, picioare, etc).

Criolipoliza Cooltech este în prezent cea mai eficientă și sigură procedură medicală non-invazivă de slăbire în centimetri, care acționează concentrat pe zonele-problemă, fără a afecta țesuturile înconjurătoare sau fibrele de colagen. Este comparabilă cu liposucția, însa mult mai accesibilă ca preț, fără a necesita anestezie sau perioadă de recuperare post-tratament.

criolipoliza criogenare cooltech cocoon craiova slabire

VELASHAPE III – tratament corporal în Timișoara

velashape timisoara remodelare corporala slabire celulita

VelaShape III este soluția ideala de tratare a zonelor cu probleme, non-chirurgical și eficient.

VelaShape III este un tratament unic, fără timp de recuperare, confortabil, care folosește, din punct de vedere terapeutic,  protocoale clinice avansate cu rezultate vizibile imediat!

Celulita este o problemă a pielii care se manifestă prin apariția unor zone cu depozite subcutanate de țesut adipos, care dau pielii un aspect neregulat, inestetic. Are loc o protruzie a țesutului adipos de la nivelul hipodermului în derm. Acest aspect este observat în special la nivelul feselor, coapselor și abdomenului.

VelaShape III este certificat CE pentru remodelare corporală și aprobat FDA pentru reducere circumferențială în zona abdomenului și coapselor.

Bazat pe tehnologia Elos, VelaShape III combina IR (infraroșu), RF Bi-Polar (radio-frecvența) si vacumuul pentru o încălzire precisă a țesutului până la 3 și 15 mm adâncime.

Combinația IR cu vacuum cuplată cu tehnologia RF permite încălzirea profundă a țesutului gras (adipocitelor), a septelor fibroase conective din jurul lor și a fibrelor de colagen.

VELASMOOTH PRO – tratament corporal în Craiova

VelaSmooth PRO a Revoluționat Lumea Esteticii. Este primul echipament care a obținut certificatul FDA și certificatul CE medical pentru reducerea circumferinței corpului și diminuarea celulitei. Este un tratament non-chirurgical revoluționar de remodelare corporală!

VelaSmooth Pro tratează atât țesuturile profunde, asigurând o reducere considerabilă a straturilor de grăsime, a circumferinței, cât și a straturilor superficiale ale pielii, determinând reducerea celulitei.

 • VelaSmooth Pro reduce circumferința corpului și celulita;
 • VelaSmooth Pro îmbunătățește textura pielii prin remodelare corporală;
 • VelaSmooth Pro este non-invaziv, ajutând la combaterea celulitei fără a folosi o metodă chirurgicală;
 • VelaSmooth Pro este ușor de combinat cu alte terapii estetice.

VelaSmooth Pro este un tratament terapeutic pentru celulita de profunzime, confortabil, fără timp de recuperare, non-invaziv și ușor. Poate fi folosit în siguranță pe zone precum: coapse, fese, brate, abdomen și gât.

velasmooth slabire celulita remodelare corporala craiova

Tratamente corporale Craiova

Tratamente corporale Timișoara