fbpx
 

VelaShape 3

Tratament VelaShape 3 în Timișoara

Ce Este VelaShape 3?

VelaShape 3 este soluția ideală de tratare a zonelor cu probleme, non-chirurgical și eficient.

 

VelaShape 3 este un tratament unic, fără timp de recuperare, confortabil, care folosește, din punct de vedere terapeutic,  protocoale clinice avansate cu rezultate vizibile imediat!

 

VelaShape 3 îmbină eficient 4 tehnologii: radiofrecvențăvacuumul pulsatlumina infraroșie și rolele mecanice într-un singur tratament estetic performant împotriva CELULITEI și a depozitelor localizate de GRĂSIME (țesut adipos).

Reduce Circumferința corpului

Clasificarea tipurilor de celulită

01.

Piele netedă

Dacă persoana stă în picioare sau culcată, dar care prezintă o configurație capitonată dacă se aplică o presiune asupra pielii (la strângere);

02.

Aspect capitonat

Dacă persoana se află în picioare, dar care dispare în poziția culcat;

03.

Capitonaj intens

Atât în poziție verticală cât și orizontală, cu exacerbare la presiune.

Rulează videoul

De ce apare celulita?

 • Predispoziția genetică;
 • Hormonii – insulina crește depozitele de grăsime;
 • Sexul – celulita este mai frecventă la femei, acestea prezentând și o structură aparte a septurilor fibroase la nivelul hipodermului;
 • Etnia – celulita afectează cu precădere femeile caucaziene față de cele asiatice;
 • Sarcina – creșterea nivelului de insulină, prolactină și a volumului de fluide pot influența celulita;
 • Obezitatea – celulita este mai evidentă la persoanele cu indice de masă corporală mare;
 • Variații în greutate – creșterea în greutate poate accentua aspectul celulitei, pe când scăderea în greutate poate determina o îmbunătățire a aspectului său o înrăutățire;
 • Stilul de viață – perioadele prelungite de stat pe șezut pot agrava celulita.

Tratament revoluționar Celulita

Experiența vastă a producătorului Syneron Candela împreună cu studiile clinice au contribuit la succesul echipamentului VelaShape. VelaShape este cel mai recunoscut echipament de remodelare corporală, non-invaziv, din lume.

 

VelaShape III este certificat CE pentru remodelare corporală și aprobat FDA pentru reducere circumferențială în zona abdomenului și coapselor.

 

Bazat pe tehnologia Elos, VelaShape III combina IR (infraroșu), RF Bi-Polar (radio-frecvența) și vacumuul pentru o încălzire precisă a țesutului până la 3 și 15 mm adâncime.

 

Combinația IR cu vacuum cuplată cu tehnologia RF permite încălzirea profundă a țesutului gras (adipocitelor), a septelor fibroase conective din jurul lor și a fibrelor de colagen.

 

Designul optim al electrozilor și aplicarea concomitentă a vacuumului permite penetrarea energiei mai repede și mai adânc. Acest lucru crește circulația sangvină, drenajul limfatic, metabolismul celular și depunerea colagenului nou. Mai mult, stimulează activitatea fibroblastelor și remodelează matricea extracelulară.

 

Siguranta și eficiența echipamentului VelaShape a fost demonstrată în cadrul mai multor studii clinice, dar și cu ajutorul celor peste 5 milioane de terapii VelaShape realizate la nivel global.

 • Cu echipamentul VelaShape III s-a obținut o scădere de peste 2 cm din circumferința abdomenului și peste 1.5 cm reducere la coapse;
 • Gradul de mulțumire al pacienților tratați cu VelaShape este de 97%;
 • Cei mai mulți pacienti nu au simțit niciun disconfort în timpul sau după terapia VelaShape.

 

VelaShape III este cel mai nou echipament pentru lupta împotriva celulitei. Utilizează o energie RF mărită față de generațiile mai vechi de aparate – până la 150W, fapt ce duce la un timp mai scurt pentru atingerea temperaturii dorite, la reducerea timpului de tratament și a numărului de ședințe pentru obținerea rezultatelor dorite.

Rezultate VelaShape 3

Completează Formularul Pentru Programare VelaShape 3