fbpx
 

Tratamente Faciale

În clinicile noastre din Craiova și Timișoara

Tratamente Faciale Dermalinfusion

Tratamente Faciale Keza Clinique

 

DERMALINFUSION® este un tratament dermatologic patentat, non-invaziv și cu o acțiune simultană de exfoliere, extracție și infuzare profundă a soluțiilor Pro-Infusion.

 

Tratamentul este ideal pentru toate tipurile de piele și nu necesită timp de recuperare pentru pacient: acționează delicat asupra țesutului, exfoliază eficient celulele deteriorate și livrează o infuzie de săruri, pentru a trata o gamă largă de probleme ale pielii.

 

Dermalinfusion® beneficiază de un aplicator patentat, conceput pentru a oferi multiple beneficii pielii, printr-o acțiune simultană.

Prin infuzarea serurilor în piele, în momentul exfolierii, pielea experimentează o penetrare maximă a ingredientelor active, la adâncimi optime și are o receptivitate sporită a absorbției serice și a retenției, la un nivel mai profund.

Tratamente Faciale Selenia X-Skin

Tratamente Faciale Keza Clinique

 

X-SKIN AGE este o nouă tehnologie completă ce vă oferă posibilitatea de a efectua orice tratament antiaging pentru față, gât și decolteu.

 

ONDA DINAMICA® este o tehnologie ce stimulează o rezonanță celulară revitalizantă ce produce efecte antiaging pronunțate: vascularizarea și oxigenarea țesuturilor, relaxarea mușchilor, acțiune defibrozantă, reactivarea Ph-ului dermic, eliminarea toxinelor, creșterea temperaturii și a metabolismului pielii. Toate aceste acțiuni sunt efectuate în același timp.

 

Rezultatul: o creștere imediată a trofismului pielii, o regenerare rapidă a țesuturilor și o reducere semnificativă a ridurilor și a laxității pielii, reducerea retenției hidrice, a pungilor și a cearcănelor de sub ochi, a cicatricilor și a deshidratării.

Efectele acestui  tratament radiofrecvență sunt vizibile imediat și de lungă durată.

Tratamente Faciale Keza Clinique

Tratamente Faciale Sublime

Sublime este cel mai spectaculos tratament non-invaziv de rejuvenare facială din lume, destinat reducerii ridurilor fine și remodelării conturului facial, cu rezultate imediate.

 

Sublime este unul dintre rarele tratamente faciale care merg pe orice tip de piele, fiind indicat chiar și în ziua nunții tale sau cu o zi înaintea marelui eveniment. Este alternativa perfectă la tradiționalele tratamente invazive mult mai costisitoare și care creează dependență.

 • Tratează neinvaziv ridurile (dispar ridurile fine și estompează ridurile profunde);
 • Este sigur și eficient pentru toate tipurile de piele, grație tehnologiei ELOS;
 • Tratamentul este rapid, rezultatele sunt vizibile imediat și de durată.

Tratamente Faciale Sublative™

Sublative reprezintă o alegere excelentă pentru aceia dintre noi care ne dorim o soluție non-injectabilă și nechirurgicală pentru reîntinerire.

 

Tehnologia cu radiofrecvenţă bipolară fracţionată a Sublative™ focalizează în mod eficient energia termică în stratul superior al dermului, unde aceasta poate produce o creştere semnificativă atât a producţiei de colagen, cât și a celei de elastină.

 

Sublative™ este un:

 • Tratament riduri față, decolteu;
 • Tratament facial pentru pierderea tonusului și luminozități pielii;
 • Tratament pentru rejuvenarea mâinilor;
 • Tratament pori dilatați;
 • Tratament cicatrici postacnee, postchirurgicale sau posttraumatice;
 • Tratament vergeturi;
 • Tratament fotoîmbătrânire cutanată

SRA Fotoregenerare

Aplicatorul SRA Plus este destinat tratării pigmentației benigne, fotoliftingului, telangiectaziei, rozaceei, cuperozei. Utilizează tehnologia Elōs, care combină lumina intens pulsată și radiofrecvența bipolară.

 

Energia optică țintește diferiți cromofori (melanină, hemoglobină). Aplicatorul SRA Plus emite lumină la o lungime de undă de 470-980 nm, care este absorbită de melanina superficială și hemoglobină.

 

Leziunea pigmentară se va închide la culoare treptat în următoarele 24-48 de ore (maro închis sau chiar negru), va progresa și se pot forma mici cruste care vor cădea în următoarele 10-21 de zile, când leziunea se va depigmenta.

Intraceuticals

Intraceuticals a regândit cosmetica modernă atât în ceea ce privește hidratarea cât și folosirea avansată a ingredienților activi. Sistemul de depunere hialuronică în 3 pași, de la Intraceuticals, folosește multiple tipuri și volume de Acid Hialuronic pentru a reîntineri (rehidrata), a umple (menține hidratarea) și a proteja (reduce pierderea de apă) permițând ingredienților activi să ajungă în zonele țintite.

 

Cu ajutorul unui aparat care produce Oxigen hiperbaricIntraceuticals reușește să introducă în piele substanțe benefice precum Acidul Hialuronic, Vitamine și Antioxidanți, în straturile profunde ale pielii.

Hydrafacial

HydraFacial este un tratament facial care folosește cea mai recentă și avansată tehnologie non-laser de refacere a țesutului cutanat.

 

Se combină în cadrul aceluiași tratament curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea și protecția oferită de antioxidanți, rezultând o piele:

 

 • mai curată;
 • mai frumoasă;
 • mai netedă;
 • fără disconfort;
 • fără timp de recuperare.

 

Prin intermediul acestui tratament facial de curățare se elimină liniile fine, ridurile, porii măriți și congestionați, se tratează tenul acneic și petele hiperpigmentate.

Viora Pristine

Pristine este cea mai bună alegere de pe piață din gama echipamentelor de medicină estetică. Este un echipament de microdermabraziune profesională care poate satisface toate nevoile pielii. Fără nici o iritație sau disconfort, Pristine oferă pacienților un tratament facial de curățare complex, relaxant și personalizat cu rezultate vizibile de la primul tratament.

 

Medicii aleg în mod constant tehnologia cu diamante pentru tratamentele estetice în favoarea vechilor echipamente (ex. echipamentul cu cristale). Sistemul Pristine este original datorită pădurilor de diamant tăiate cu laserul, fiind cel mai inovativ tratament microdermabraziune utilizat în majoritatea clinicilor de estetică din lume.

 

Pristine este soluția completă în tratamentele medicale estetice, tratează o serie de patologii comune ale pielii: îmbătrânirea cutanată, pielea expusă prelungit la soare, acneea, cicatricile, îmbunătățind calitatea și aspectul pielii pacientului.

Dermapen 4

Dermapen 4 este descoperirea deceniului, care utilizează cea mai avansată tehnologie de tratament cu micro-ace pentru a străpunge pielea. Dermapen 4 glisează pe țesut (mezoterapie), creând milioane de canale fine, cu până la 104% mai rapid decât alte dispozitive cu micro-ace. Aceste canale pot transporta mai mult cu până la 80% substanțe nutritive. În urma acestui tratament, organismul nostru declanșează un proces natural de reparare.

 

Rezultatul tratamentului Dermapen 4 – mezoterapie este o producție crescută de colagen și elastină, care reînnoiește și reface pielea indiferent de zona tratată.

Dermapen MST

DERMEDICS®  prezintă cel mai avansat sistem automatic de micro-ace pentru rejuvenarea pielii, reducerea vergeturilor și a cicatricilor, precum și pentru terapii ale scalpului = MST™ (Meso SkinTherapy).

 

Dermapen MST este indicat pentru rejuvenarea și liftingul pielii, ameliorarea ridurilor fine și a porilor dilatați, ameliorarea vergeturilor, pentru tratarea cicatricilor post-acneice, atrofice, tratarea alopeciei.

 

Numărul de ședințe individuale indicat diferă în funcție de zona tratată și de complexitatea tratamentului, între 3 și 8, la un interval de 2-3 săptămâni.

Completează Formularul Pentru Programare Tratamente Faciale