fbpx
 

Selenia X-Skin

Tratament Selenia X-Skin în Craiova și Timișoara

Tratamentul SElenia X-Skin

AVANTAJELE TRATAMENTULUI:

Rulează videoul

Ce Este Selenia X-Skin?

Selenia X-SKIN AGE este o nouă tehnologie completă ce vă oferă posibilitatea de a efectua orice tratament antiaging pentru față, gât și decolteu. Multiplele funcții disponibile pentru operator și energiile diferite combinate și distribuite simultan vă permit să efectuați, în orice sesiune, toate acțiunile necesare pentru o stimulare cutanată completă pe orice tip de piele și pe orice imperfecțiune, fie că este superioară sau profundă.

  • Tehnologie antiaging completă și inovatoare
  • Acțiuni combinate
  • Rezultate intensificate
  • Antiaging
  • Regenerare naturală
  • Lifting non-chirurgical
  • Exfoliere
  • Fermitate
  • Drenaj facial
  • Hidratare profundă

Cum Acționează Selenia X-Skin?

Remodelare și regenerare perfectă. Pielea este regenerată și își recăpăta vitalitatea și tonusul pentru perioade lungi de timp. Tratament plăcut ce implică tehnici de masaj combinate sinergic cu tehnologia și produsele specifice.

 

Analizator facial prin bioimpedanță multifrecventă. Analizează 15 parametri importanți ai țesutului, determinând protocolul ideal de tratament ce trebuie efectuat și permite evaluarea rezultatelor obținute la sfârșitul ciclului de tratamente. Evaluarea și tipărirea datelor în mai putin de două minute.

 

Microdermabraziune cu capete de diamant. Îndepărtarea celulelor moarte este prima operație de regenerare a pielii. Acest aplicator cu 9 capete de diamant și cu o aspirație soft ajustabilă, permite o curățare mecanică profundă a pielii și oxigenarea țesutului.

 

Tratamentul redă tenului un aspect ferm, fresh și nu produce iritații sau alt tip de disconfort.

Tehnologii Folosite

01.

RADIOFRECVENȚĂ-ONDA DINAMICA ®

 

Cea mai puternică stimulare pentru regenerarea naturală a pielii, ce realizează o acțiune puternică antiaging, vascularizantă, relaxantă și defibronzantă. Pielea este revitalizată și își regăsește tonusul și fermitatea, stimulează profund dermul și producția de colagen și elastină.

02.

DERMOREGENIA

 

Aplicarea simultană a 3 energii: radiofrecvență bipolară, vacuum, foto-biostimulare în spectru roșu. Această acțiune permite abordarea ridurilor și pliurilor de piele, ridicându-le mecanic în timp ce sunt stimulate de energiile regenerative. Acesta este ideal în cazul tratamentelor faciale antirid din zonele sensibile (ochi) sau zonele greu accesibile (buza superioară) și nu numai.

03.

MASAJ ENDERMOLOGIC

 

Masajul endermologic pentru față, gât și decolteu, prin vacuum și stimulare ritmica, oferă schimbări vizibile în textura pielii. Masajul realizează prin mobilizarea ușoară a țesuturilor, drenarea și remodelarea fibrelor de colagen.

04.

DERMOPORAȚIA

 

O stimulare inovatoare a pielii ce este rezultatul combinației a 4 energii de transport și antiaging: Electroporație, Microcurenți, Ultrasunet de înaltă frecvență, Foto-biostimulare infraroșu și galben. Promovează penetrarea ingredientelor active în timp ce stimulează schimburile osmotice și oxigenarea profundă a țesutului.

05.

UZ PROFESIONAL

 

Programele specifice și o metodă de utilizare ghidată garantează o utilizare adecvată a dispozitivului.

Selenia Italia a creat, de asemenea, un curs de bază pentru utilizarea specifică a tehnologiei Onda Dinamica și alte cursuri avansate pentru a putea aborda fiecare imperfecțiune printr-o tehnică inovatoare și exclusivă, ce v-ar permite obținerea unor rezultate excelente de la prima ședință.

Rezultate Selenia X-Skin

Prețuri Selenia X-Skin

Faciale - Selenia X-Skin(Craiova,Timișoara)

PROCEDURASEDINTEPRET
Tratament complet Selenia X-SKIN1 ședință500 lei
Selenia X-Skin DermoporațiePachet 6 ședințe800 lei
Selenia X-Skin RadiofrecvențăPachet 6 ședințe800 lei
Selenia X-Skin DermoregeniaPachet 6 ședințe800 lei

Completează Formularul Pentru Programare Selenia X-Skin