fbpx
 

Dermalinfusion

Tratament Dermalinfusion în Craiova și Timișoara

TRATAMENTUL DERMALINFUSION

AVANTAJELE TRATAMENTULUI:

CUM ACȚIONEAZĂ DERMALINFUSION?

Dermalinfusion® este un tratament dermatologic patentat, non-invaziv și cu o acțiune simultană de exfoliere, extracție și infuzare profundă a soluțiilor Pro-Infusion. Tratamentul este ideal pentru toate tipurile de piele: acționează delicat asupra țesutului, exfoliază eficient celulele deteriorate și livrează o infuzie de săruri, pentru a trata o gamă largă de probleme ale pielii.

Dermalinfusion® beneficiază de un aplicator patentat, conceput pentru a oferi multiple beneficii pielii, printr-o acțiune simultană. Camera pneumatică de pe vârful aplicatorului, creează la contactul cu pielea, aspirație în buclă închisă, aceasta fiind ridicată instantaneu pentru extracție și abraziune, de către vârful de diamant exfoliant încastrat. În același timp, presiunea pneumatică infuzează pielea cu seruri bogate. Acest proces nu este secvențial, ci simultan.

Acesta este modalitatea prin care Dermalinfusion® elimină diferențele de timp dintre exfoliere și aplicarea serului, cu o tehnologie exclusivă de infuzie simultană. Prin infuzarea serurilor în piele, în momentul exfolierii, pielea experimentează o penetrare maximă a ingredientelor active, la adâncimi optime și are o receptivitate sporită a absorbției serice și a retenției, la un nivel mai profund.

INDICAȚII TRATAMENT:

Hiperpigmentări (post-operatorii, melasmă, lentigo); acnee și cicatrici postacneice; linii și riduri fine; pori dilatați, ten gras; ten deshidratat, texturi neuniforme, piele aspră.

SERURILE PRO-INFUSION

Cheia tehnologiei Dermalinfusion® constă în linia sa de seruri speciale și profesionale Pro-Infusion. Fiecare ser este rezultatul unei cercetări avansate în domeniul științei îngrijirii pielii și este conceput pentru a trata anumite afecțiuni dermatologice specifice.

ULTRA-HYDRATING: hidratează și protejează pielea, reduce aspectul ridurilor și al liniilor fine, stimulează producția de colagen.

VITAMIN C: antioxidant pentru prevenirea petelor pigmentare, oferă luminozitate pielii și previne deshidratarea țesutului.

SKIN BRIGHTENING: tratează hiperpigmentarea, oferindu-i pielii un aspect strălucitor și un ton uniform.

PORE CLARIFYING: reglează producția excesivă de sebum, curăță porii în profunzime și reduce aspectul de roșeață.

Rezultate Dermalinfusion

COMPLETEAZĂ FORMULARUL PENTRU PROGRAMARE DERMALINFUSION​