Intraceuticals – Tratament Facial cu Oxigen Hiperbaric

Hidratarea și ingredienții activi sunt doi factori cheie ai cosmeticii moderne. Tehnologia originală care se găsește în produsele de hidratare de astăzi a fost dezvoltată la începutul anilor 1900 cu scopul de a se găsi o soluție împotriva pierderii de apă din piele dar și pentru a menține o strălucire a tenului. Tehnologia inițială nu permitea folosirea ingredienților activi disponibili în zilele noastre.

Intraceuticals a regândit cosmetica modernă atât în ceea ce privește hidratarea cât și folosirea avansată a ingredienților activi. Sistemul de depunere hialuronică în 3 pași, de la Intraceuticals, foloșeste multiple tipuri și volume de Acid Hialuronic pentru a reîntineri (rehidrata), a umple (menține hidratarea) și a proteja (reduce pierderea de apă) permițând ingredienților activi să ajungă în zonele țintite.

Intraceuticals tratament facial cu oxigen hiperbaric Craiova TimisoaraCe este Intraceuticals?

Intraceuticals este un sistem revoluționar, non-invaziv care înlocuiește tradiționalele tratamente invazive ce conțin substanțe active precum Toxina Botulinică sau Acid Hialuronic.

Cum funcționează?

Cu ajutorul unui aparat care produce Oxigen hiperbaric, Intraceuticals reușeste să introducă substanțe benefice precum Acidul Hialuronic, Vitamine și Antioxidanți, în straturile profunde ale pielii.

Tratamente Faciale Intraceuticals cu Oxigen Hiperbaric

Infuzia Rejuvenate este un tratament noninvaziv destinat ridurilor și liniilor fine, care sporește în mod semnificativ hidratarea. Infuzia Rejuvenate conține o formă ușoară, cu moleculă mica, a Acidului Hialuronic, care este absorbită rapid de către ten, pentru o dispersie maximă a nutrienților. Intraceuticals – Tratament Facial cu Oxigen Hiperbaric

Într-un singur tratament, tenul tău va fi calmat. Acneea este redusă, iar bacteriile care colonizează porii sunt eliminate în timp ce nutrienții fără ulei asigură hidratarea pentru prevenirea aparițiilor viitoare. Intraceuticals – Tratament Facial cu Oxigen Hiperbaric

O infuzie Opulence calmează, relaxează și este potrivită pentru toate tipurile de ten. Încă de la primul tratament, tenul dumneavoastră va părea mai tânăr, mai luminos și mai strălucitor. Aspectul neuniform al pielii este echilibrat, tenul arată și se simte hidratat, reîntinerit, radiant și proaspăt. Intraceuticals – Tratament Facial cu Oxigen Hiperbaric

Cu o singură infuzie Atoxelene, liniile de expresie se vor atenua vizibil. Pentru beneficii maxime, sunt recomandate infuzii repetate săptămânal, timp de șase săptămâni. Liniile de expresie devin mai netede, mai ferme și reduse în mod vizibil, conturul ochilor mai definit iar buzele mai rotunjite. Acidul Hialuronic ușor din serul Atoxelene este absorbit repede de către piele pentru o dispersie maximă a nutrienților. Gama Atoxelene poate fi utilizată și împreună cu produsele Rejuvenate și Opulence. Intraceuticals – Tratament Facial cu Oxigen Hiperbaric

Patru ingrediente active care pot fi utilizate individual sau în combinație cu Daily serum Revive. Vitamina A + Boosters: curăță și redefinește aspectul întregului ten, închide porii, tratează arsurile solare, uniformizează textura pielii, tratează ridurile profunde. Noua formulă pe bază de Vitamina A mărește capacitatea de tratare a imperfecțiunilor pielii și reduce iritarea. Rezultate:

 • curăță și oferă strălucire pielii congestionate;
 • catifelează textura aspră și reduce vizibil liniile fine și ridurile;
 • diminuează porii dilatați.
Intraceuticals – Tratament Facial cu Oxigen Hiperbaric
Vitamina C + 3 Booster: întărește și protejează pielea cu 3 forme combinate de vitamina C. Ideal pentru orice tip de ten, în special cel cu semne de îmbătrânire prematură, iregularități texturale și afectat de soare. Rezultate:

 • luptă împotriva radicalilor liberi și asigură fotoprotecție;
 • tratează hiperpigmentația;
 • asigură un co-factor cheie în sinteză de colagen pentru îmbunătățirea texturii;
 • oferă fermitate pielii.
Intraceuticals – Tratament Facial cu Oxigen Hiperbaric
Colagen + Boosters: asigură un cocktail puternic de peptide de colagen pentru a reîntineri și restabili volumul și fermitatea pielii care și-a pierdut elasticitatea, tonusul și densitatea. Rezultate:

 • reduce instantaneu liniile fine și ridurile;
 • pielea este liftată și țesutul întărit;
 • hidratează profund pielea și îmbunătățeste vizibil volumul și textura;
 • ajută la creșterea densității pielii, făcând-o mai fermă și întinerită.
Intraceuticals – Tratament Facial cu Oxigen Hiperbaric
Antioxidant + Booster: revitalizează și echilibrează pielea iritată cu ajutorul antioxidanților naturali extrem de puternici, care își au sursa în pădurile tropicale australiene. Țintește direct edemele și cearcănele din jurul ochilor, lăsând pielea catifelată și fără semne de oboseală. Rezultate:

 • detoxifică pielea.
 • estompează cearcănele și edemele;
 • lasă pielea vizibil întinerită și un ten uniformizat.
Intraceuticals – Tratament Facial cu Oxigen Hiperbaric