Plasmage – instrument medical non-invaziv cu aplicații în dermatologie


PLASMAGE®
este prima tehnologie patentată Plasma Fractional® pentru dermatologie și medicină estetică, un dispozitiv medical pentru microchirurgie non-invazivă. Brevetat de Brera, acest dispozitiv permite pacienților să fie tratați rapid cu avantajul de a obține rezultatul dorit și un timp de recuperare mai redus decât în chirurgie și să fie mai puțin agresiv decât alte dispozitive asemănătoare. PLASMAGE® constă în producerea plasmei printr-o descărcare electrică care are loc atunci când dispozitivul se apropie suficient de piele, fără a atinge zona tratată.

În clinicile Keza toate tratamentele Plasmage® sunt efectuate de către medici specialiști, care recomandă terapia pentru beneficiile sale:

Minim invaziv
Fără sângerări
Alternativa operației
Doar cu anestezie locală
Tratamente rapide
Recuperare rapidă
Multiple aplicații

 

Tratamente dermatologie efectuate cu Plasmage:

  • Ptoza (căderea) pleoapei superioare – scufundarea sprâncenelor într-o asemenea măsură încât excesul de țesut este împins în pleoapa superioară, poate fi tratată cu Plasmage. Blefaroplastia (corecția pleoapelor) cu PLASMAGE® – tratament non-invaziv pentru zona pleoapelor. Plasma generată cu ajutorul Plasmage îmbunătățește funcția anormală, reconstruiește deformările pleoapei. Blefaroplastia cu Plasmage îmbunătățește aspectul și poate fi, fie reconstructiv, fie cosmetic (estetic).

plasmage Blefaroplastia corectarea pleopelor

  • Xantelasma palpebrarum – cea mai comună formă de xantom (mica tumoră benigna, compusa din macrofage, bogată în depuneri de lipide, ce formează pete sau noduli)acele leziuni de culoare galbenă, plane, de consistență elastică, cu formă și dimensiuni diferite, localizate mai frecvent în unghiul intern al pleoapelor. Sunt de obicei, bilaterale și sunt asociate cu tulburări ale colesterolului. Leziunile denumite xantelasma se pot extinde treptat în toată zona din jurul ochilor în forme avansate.

tratament xantelasma craiova timisoara plasmage

   • Ridurile apar odată cu înaintarea în vârstă. Primele riduri care apar sunt cele de expresie. Expunerea excesiva la soare, fumatul, deshidratarea, unele medicamente, dar și alți factori pot conduce, de asemenea la apariția ridurilor. Ridurile fac parte din procesului natural de îmbătrânire. Odată cu înaintarea în vârstă, pielea devine mai subțire, mai uscată și mai puțin elastică. Capacitatea pielii noastre de a se proteja se reduce pe măsură ce îmbătrânim, iar în cele din urmă, apar ridurile. În afară de factorii menționați mai sus, bagajul genetic al unei persoane influențează, de asemenea, apariția și dispoziția ridurilor. Cele mai multe riduri apar pe părțile corpului expuse la soare: fata, gat, decolteu, antebrațe, dosul mâinilor. Plasmage este un tratament pentru riduri cu rezultate deosebite de la prima ședință.

  tratament riduri noninvaziv plasmage antirid

  • Acneea vulgaris – cea mai frecventă tulburare cutanată care afectează aproximativ 80% din populație la un moment dat în timpul vieții este acneea. Apariția acestei afecțiuni a fost estimată la aproximativ 85-100% la băieții cu vârsta cuprinsă între 16 și 17 ani și la 83-85% la fetele de aceeași vârstă. Când vorbim despre acnee avem în vedere cicatrizări permanente care sunt greu de îndepărtat, care pot duce la consecințe grave în dezvoltarea psihologică și personală. Plasmage este un tratament pentru semnele lăsate de acnee care ajută la regenerarea și refacerea naturală a țesuturilor.

tratament acnee semne postacnee cicatrici

  • Lentigo – mică pată cutanată de culoare brună, rotunda, cu diametrul de câţiva milimetri, datorata unei creşteri a numărului de melanocite (celule care dau pigmentaţia cutanată). Aceste pete- lentigii pot evolua lent de-a lungul anilor, sau pot fi eruptive și apar destul de brusc. Pigmentarea poate fi omogenă sau variată, cu o culoare variind de la maro la negru. Există varietăți clinice și etiologice multiple. Distincția unui lentigo de alte leziuni melanocitare (de exemplu, nevi melanocitari, melanom) și rolul său ca marker al afectării determinate de ultraviolete și al sindroamelor sistemice este de o importanță majoră.

tratament lentigo pete pigmentare pe piele semne

  • Fibromul cutanat – formațiune cutanata benigna. Poate să apară în orice zonă a corpului, deși apare mai frecvent în zonele cu pliuri cutanate, cum ar fi pleoapele, în jurul ochilor, părțile laterale ale gâtului, axila, inghinal și partea superioară a toracelui. Fibroamele pediculate sunt foarte frecvente la pacienții de vârsta medie. Se dezvoltă atât la bărbați, cât și la femei. Ele pot fi de culoarea pielii sau pigmentate și cu dimensiuni între 1 și 5 mm.

tratament fibrom fibroame

  • Papiloamele – mici tumori benigne ale pielii, de obicei asimptomatice, cu excepția cazului în care nu sunt traumatizate în mod voluntar sau involuntar. Iritația datorată frecării din zonele cu pliuri poate stimula creșterea și înmultirea lor. Pot fi culoare pielii sau brun deschis- maro.
  • Verruca Vulgaris (Verucile vulgare) – noduli de culoare pielii, care apar datorită infectării celulelor epidermice cu papilomavirusuri umane (HPV), cunoscute sub denumirea de negi. Suprafața lor este hiperkeratozică si apar mai frecvent pe fata, mâini, degete, platar si pot aparea în grupuri sau într-un model liniar.
  • Cicatricile hipertrofice, acele cicatrici caracterizate prin depunerea excesivă de colagen în derm și în țesuturile subcutanate, fiind secundare leziunilor traumatice sau chirurgicale. Spre deosebire de cicatricile asimptomatice care rezultă din repararea normală a pielii, aceste cicatrici hipertrofice sunt determinate de vindecare vicioasa, fiind eritematoase.

tratament cicatrici cheloidie semne plasmage dermatologie estetica medicala craiova timisoara plasmage dermatologie estetica medicala craiova timisoara plasmage dermatologie estetica medicala craiova timisoara

Medical Estetic Line – Importator aparatura medicala estetica

Programări Craiova:

0725 922 838

Programări Timișoara:

0725 922 839