Dermatoscopia reprezintă o metodă de diagnostic în vivo, neinvazivă, care generează o imagine amplificată a suprafeței cutanate, astfel încât permite vizualizarea caracteristicilor pigmentare și structurale ale epidermului.

Aceste caracteristici pigmentare și structurale nu pot fi observate cu ochiul liber și nici cu ajutorul metodelor clasice de amplificare folosite de clinicieni.

Keza - Dermatoscopie

Dermatoscopia sau microscopia de suprafață permite identificarea și diagnosticul precoce al leziunilor și tumorilor (nevi, keratoze seboreice, tumori maligne ale pielii). În diagnosticul melanomului, dermatoscopia prezintă o acuratețe cu 10-27% mai mare, comparativ cu examenul clinic standard. Avantajul pe care îl oferă este acela că orientează diagnosticul fără biopsie.

Se pot face diferențieri ale leziunilor pigmentare, vasculare, asupra tumorilor maligne ale pielii sau vizualizări de corpi străini restanți în piele.

Programări Craiova:

0725 922 838

Programări Timișoara:

0725 922 839

Descarcă gratuit eBookul

Alătură-te comunității Keza Clinique și primești pe email un eBook cu 46 de sfaturi valoroase pentru frumusețea ta.

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul alăturat cu prenumele, orașul și emailul tău. eBookul va ajunge imediat la tine.

You have Successfully Subscribed!