fbpx
 

Led Excelsior

Epilare definitivă Led Excelsior în Craiova și Timișoara

Avantajele Led Excelsior

01.

Divergență minimă de lumină led

Datorită unghiului redus de divergență a luminii LED (mai puțin de 15%), obținem o penetrare optimă a energiei luminoase în piele. Spre deosebire de alte tehnologii de epilare definitivă diodă, putem înlătura și firele de păr cu rădăcini mai adânci și profunde.

02.

Putere mare pentru un rezultat excelent

Putere Energetică de 1.200W – obținută prin 12 componente LED de 100W fiecare. Datorită dimensiunilor mici ale fragmentelor, acestea pot fi compactate separat într-un mod optimizat în interiorul mânerului pentru a obține o densitate mai mare de putere. Densitatea energetică a noii lumini LED este cu până la 60-70% mai mare decât laserele cu diode convenționale.

03.

Aplicator ușor de folosit în zone delicate

Aplicatorul echipamentului de epilare definitivă LED EXCELSIOR este proiectat să ofere terapeutului flexibilitate, permițând terapia în zone ale corpului mai puțin accesibile, fără a provoca un disconfort în timpul utilizării.

04.

Spot mare, timp redus de tratament

Noul EXCELSIOR dispune de un spot mare de 17 x 22mm (3,74 cm²), datorită căruia oferă o energie regulată, care reduce durata procedurii. O ședință de epilare definitivă LED devine astfel mai rapidă decât alte epilarea definitivă folosind alte tehnologii.

05.

Sistem de racire cu grad scăzut de durere

Datorită sistemului puternic de răcire ICE-TEC, în timpul ședințelor de epilare definitivă LED EXCELSIOR temperatura de funcționare variază între -5 și -15 grade, ceea ce garantează o senzație sporită de confort și de protecție a pielii. Sistemul este fabricat în special din materiale cu conductibilitate înaltă (cupru și aur), pentru a realiza un sistem de răcire ideal, prin controlul integral al temperaturii.

0%

Densitatea energetică cu până la 70%
mai mare decât laserele diodă

0%

Până la 93% fire de păr eliminate
într-un protocol de epilare definitivă

Marele avantaj al epilării definitive folosind tehnologia LED este posibilitatea de a personaliza tratamentul în funcție de pacient.

EXCELSIOR, spre deosebire de laserele diodă clasice, poate împărți un impuls în până la 3 subimpulsuri, oferind un timp de relaxare termică pielii. Astfel, se poate folosi energie de mare putere fără riscuri pentru pacient.

Epilare Definitivă Led Excelsior - Lego Laser

Tehnologia inovatoare de epilare definitivă LED EXCELSIOR: următorul pas după tehnologia de epilare cu laser diodă

Noul EXCELSIOR deține o tehnologie inovatoare de epilare definitivă, fiind un ,,upgrade” la renumita tehnologie de epilare cu laser diodă.

 

Cum funcționează tehnologia de epilare definitivă LED EXCELSIOR?

Tehnologia OPT LED pentru epilarea definitivă se bazează pe componente LED (fabricate în SUA), care emit o lumină de mare putere, printr-un spectru optimizat de lungimi de undă de 755 nm – 880 nm.

 

Lumina LED este extrem de eficientă, întrucât vizează direct melanina foliculului de păr. Datorită spectrului larg de lumină, epilarea cu LED se adresează tuturor fototipurilor cutanate și tipurilor de păr.

Sedințe Necesare Led Excelsior

Numărul ședințelor variază în funcție de zonă și depinde de mai mulți factori: zona corpului, culoarea pielii, culoarea părului, grosimea părului, faza ciclului folicular, etc.

Producătorul aparatului Excelsior – LegoLaser, a constat că, în medie, cu fiecare sesiune vor fi eliminate 20-25% din foliculii de păr și că, de obicei, sunt necesare minim 10, pentru a elimina părul de pe zona tratată.

Intervalele dintre sesiuni trebuie să respecte ciclurile de creștere foliculară care variază între 4 – 8 săptămâni pentru epilarea facială și corporală.

Sfaturi de îngrijire pentru pacient:

– înainte cu cel puțin 30 de zile înainte de prima ședință de epilare definitivă LED zona vizată nu trebuie epilată folosind metode de smulgere (ceară, epilator electric, pensată șamd), ci doar folosind metode ce rad părul de la suprafața pielii (lama de ras, trimmer);
– nu expuneți pielea tratată la soare sau solar două săptămâni înainte și după epilarea definitivă;
– evitați băile fierbinți/sauna timp de o săptămână după ședința de epilare definitivă;
– zilele următoarea procedurii de epilare definitivă păstrați zona curată și uscată după epilare, fără scruburi sau peelinguri, fără deodorante cu alcool sau produse parfumate de îngrijire.

Prețuri Epilare Definivă Led

Epilare Definitivă - Led Excelsior(Craiova,Timișoara)

PROCEDURASEDINTEPRET
Gambe + inghinal
+ axilă + mustață
1 ședință400 lei
Gambe + inghinal
+ axilă + antebrațe
1 ședință450 lei
Picioare integral + inghinal
+ axilă
+ brațe + mustață
1 ședință450 lei
Mustață
/bărbie
/perciuni
/frunte
/pomeți
1 ședință50 lei
Față integral1 ședință100 lei
Ceafă/gât1 ședință100 lei
Axilă1 ședință90 lei
Antebrațe1 ședință150 lei
Brațe integral1 ședință200 lei
Spate integral1 ședință250 lei
Lombar1 ședință120 lei
Abdomen1 ședință140 lei
Linie albă abdominală1 ședință60 lei
Abdomen
+ piept
1 ședință250 lei
Sâni1 ședință70 lei
Inghinal1 ședință150 lei
Perianal1 ședință70 lei
Gambe
/coapse
1 ședință220 lei
Picioare integral1 ședință300 lei

Completează Formularul Pentru Programare Epilare Definitivă Led Excelsior