* Criolipoliza Cooltech este disponibilă doar în clinica Keza Craiova

Criolipoliza este o procedură non-invazivă care îngheață celulele adipoase în exces, pentru a fi apoi gradual eliminate de organism. Temperaturile extrem de scăzute acționează asupra celulelor adipoase într-o manieră care a dus la perfecționarea metodelor de remodelare corporală, distrugând celulele adipoase făra să afecteze pielea sau mușchii.

Majoritatea dintre noi avem cel puțin o zonă unde grăsimea persistă, indiferent de ce mâncăm sau câte exerciții fizice facem. Așadar, criolipoliza se adresează depozitelor persitente și localizate de grasime din diferite zone ale corpului (abdomen, șolduri, coapse, fese, picioare, etc).

Criolipoliza Cooltech este în prezent cea mai eficientă și sigură procedură medicală non-invazivă de slăbire în centimetri, care acționează concentrat pe zonele-problemă, făra a afecta țesuturile înconjurătoare sau fibrele de colagen. Este comparabilă cu liposucția, însa mult mai accesibilă ca preț, făra a necesita anestezie sau perioadă de recuperare post-tratament.

Cum funcționează Criolipoliza?

Criolipoliza presupune folosirea a două dispozitive (aplicatori) de dimensiuni diferite adaptate în funcție de zona tratată.

Pe zona ce urmează a fi tratată se aplică un gel, cu rol de protecție a pielii, iar apoi sunt aplicate dispozitivele și este pornit aparatul. Odată pornit aparatul, pliul de grăsime ce urmează a fi tratat este extras în interiorul dispozitivelor, printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulatia sangvina și facilitează crioterapia.

După câteva miunte, vei simți o senzație de frig intens, care poate fi însoțită de mici înțepături sau crampe. Este normal și se vor diminua (dacă nu, chiar dispărea complet) când zona devine amorțită. Tratamentul nu trebuie să dureze mai puțin de 60 minute pentru a obține rezultatele dorite.

Când timpul a expirat, se îndepărtează dispozitivele și zona respectivă va fi masată pentru câteva minute, pentru a activa circulația sângelui. Zona va fi ușor dureroasă la atingere și poate prezenta usor eritem.

Tratamentul nu necesită internare, în timpul procedurii se poate citi, asculta muzică sau chiar dormi. De asemenea, nu implică nici o perioadă de recuperare – te vei putea întoarce imediat la activitățile obișnuite, inclusiv la exerciții fizice după terminarea sedinței.

După acest tratament, se instalează procesul natural de eliminare a grăsimii prin sistemul limfatic.

Zone de tratament

  • Abdomen inferior
  • Abdomen superior
  • Fese
  • Coapse intern, extern
  • Șolduri
  • Brate
  • Genunchi
  • Gambe

Rezultate așteptate

Primele rezultate vor fi vizibile după aproximativ 15 zile de la efectuarea procedurii, dar perioada optimă pentru a putea observa rezultatele este de 12 săptămâni.

Studiile clinice efectuate în rândul pacienților care au urmat acest tip de tratament arată că, după o singură ședință, se poate vorbi despre o reducere a stratului de grăsime vizat, cu până la 30%. Poate părea puțin, însă vizual poate fi diferența între un abdomen plat și un abdomen cu grăsime.

După două sau trei luni de la tratament, te poți decide dacă este cazul pentru o a doua ședință. Pentru majoritatea persoanelor, o singură ședință este suficientă pentru a avea rezultate, cu mențiunea că e bine să ai așteptări realiste, iar efectele sunt influențate și de un regim de viață echilibrat. Odată distruse, celulele adipoase nu mai revin. Fiecare persoană are un numar finit de celule adipoase. Un adipocit conține apă, glicerol și acizi grași (până la 5 tipuri).

CoolTech® este singurul aparat capabil să distrugă patru din cei cinci acizi grași, cel de-al cincilea fiind singurul care poate fi eliminat definitiv la o temperatură de – 43 de grade Celsius. Celulele moarte vor fi eliminate treptat din organism cu ajutorul macrofagelor (care elimină țesuturile moarte, reciclându-le și trasformându-le în aminoacizi, peptide și proteine, fără posibilitatea de regenerare) prin ficat.

Cu această terapie se pot trata maxim 3 zone corporale, pentru că organismul nostru beneficiază de un numar fix de macrofagi, care fac față cu brio unui număr finit de celule adipoase moarte.

CoolTech® este singurul device care raceste până la –8 grade Celsius în mai puțin de 5 minute, reducând durerea simțită în timpul tratamentului, spre deosebire de celelalte aparate de criogenare existente pe piață, care ajung doar la –3 grade în 10 minute!

CoolTech® este cel mai performant aparat certificat la nivel mondial (FDA în Statele Unite ale Americii și CE în cadrul Uniunii Europene) ce utilizează tehnologia criogenării.

Descarcă gratuit eBookul

Alătură-te comunității Keza Clinique și primești pe email un eBook cu 46 de sfaturi valoroase pentru frumusețea ta.

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul alăturat cu prenumele, orașul și emailul tău. eBookul va ajunge imediat la tine.

You have Successfully Subscribed!