fbpx
 

Toxină Botulinică

Tratament Toxină Botulinică în Craiova și Timișoara

Tratament Toxină Botulinică

Toxină Botulinică – pe lângă apariția ridurilor fine, ridurile de expresie se adâncesc odată cu trecerea anilor, ca rezultat al contracției mușchilor feței în mod repetat.

 

Toxina botulinică acționează prin blocarea impulsurilor transmise prin nervi la mușchi, astfel că mișcările de expresie nu mai scot în evidență ridurile.

 

Procedurile se efectuează la nivelul etajului superior al feței pentru ridurile verticale dintre sprâncene, ridurile de pe frunte și ridurile din colțul ochiurilor.

 

Toxina botulinică a fost folosită timp de aproape 30 de ani de către oftalmologi și neurologi pentru a trata multiple afecțiuni (strabism, blefarospasm, diverse alte spasme de la nivelul feței și gâtului). De aproximativ 20 de ani, este utilizată și în scopuri estetice. La ora actuală, injecțiile cu toxină botulinică reprezintă cea mai populară procedură cosmetică în lumea întreagă. VISTABEL – toxina botulinica, soluția folosită în clinicile KEZA este un miorelaxant cu acţiune periferică.

Beneficii Tratament Botox

 • Tratamentul ridurilor cu botox este un procedeu cu rezultate spectaculoase care se mențin aproximativ 4-6 luni;
 • Este o procedură 100% sigură: injecția cu Botox durează aproximativ 10-15 minute și nu necesită perioadă de recuperare;
 • Efectul devine vizibil după câteva zile;
 • Nu creează dependență, întrucât efectul este reversibil – dacă pacientul nu dorește să reaplice tratamentul, pielea și ridurile revin la forma inițială (este un mit faptul că după tratament pielea ,,se lasă” sau ridurile se accentuează!);
 • Reacțiile alergice sunt foarte rar întâlnite;
 • Nu există o vârstă ideală pentru a începe tratamentul cu botox, întrucât pot exista cazuri de îmbătrânire prematură unde ridurile sunt accentuate chiar și în jurul vârstei de 30 de ani.

 

IMPORTANT!

 

Medicii Keza Clinique îți vor oferi sfaturi și îți vor spune dacă așteptările tale sunt nerealiste sau cantitatea de toxină botulinică dorită nu va corespunde cu un rezultat natural și estetic.

Contraindicații Tratament Botox

 • Prezența unei infecții în zona care ar trebui să fie injectată
 • Alergia la oricare dintre ingrediente
 • Perioada sarcinii
 • Prezența unor afecţiuni neurologice (ex. Miastenia Gravis)
 • Administrarea unor medicamente şi substanţe care pot reacţiona cu toxina botulinică, cum ar fi anumite antibiotice. Spune-i medicului tău dacă urmezi vreun tratament medicamentos!

 

În Romania există mai multe tipuri de produse, cu diverse denumiri comerciale. La Keza Clinique folosim unul dintre cele mai sigure produse, cu certificări CE și FDA: Vistabel.

 

Produsul care a marcat considerabil istoria chirurgiei estetice (și nu numai), BOTOX® toxina botulinică de tip A, produsă de compania ALLERGAN PHARMACEUTICALS IRELAND este disponibil sub numele de VISTABEL.

 

Apărut în 1989 ca produs pentru uz chirurgical, cu aplicații în tratamentul paraliziei cerebrale, a strabismului, a blefarospasmului (clipitul incontrolabil) și cu alte 17 indicații, în 2002 BOTOX® a primit aprobarea Autorității Americane pentru Medicamente (FDA) pentru utilizarea în domeniul chirurgiei estetice.

 

În clinicile Keza Clinique din Craiova și Timișoara tratamentele de injectare cu toxină botulinică sunt efectuate de către medici dermatologi cu pregătire profesională în domeniul estetic, ceea ce reprezintă o garanție a calității tratamentelor și riscuri minime.

Rezultate Toxină Botulinică

Completează Formularul Pentru Programare Toxină Botulinică