fbpx

Slăbire Localizată Care Chiar Funcționează
Onda Coolwaves™

Datorită procesului simplu, în mai puțin de 60 de zile poți slăbi și elimina celulita exact unde vrei… Fără operații dureroase sau tratamente complicate. Vei avea o piele suplă, netedă și fermă, ca și când ai da timpul înapoi.

 

Gata să afli despre ultima tehnologie care îți va aduce rezultatele dorite?

Slăbire Localizată
Sigur și Eficient

Inovație în lumea esteticii medicale. ONDA este singurul sistem care folosește microunde Coolwaves™ ce vizează selectiv celulele adipoase. Depozitele de grăsime sunt reduse exact în locurile nedorite, într-un mod sigur și eficient. Iar sistemul de răcire integrat previne roșeața și protejează pielea.

De asemenea, microundele speciale Coolwaves™ contribuie nu numai la reducerea depozitelor de grăsime. Fermitatea pielii va fi drastic îmbunătățită, iar aspectul de coajă de portocală va dispărea complet.

Rulează videoul

Completează Formularul pentru o
Consultație Gratuită

Rezultate

Tratament: ONDA COOLWAVES
Acțiune: slăbire localizată și celulită

ondalogo(t)
beforeTwenty01afterTwenty01

Tratament: ONDA COOLWAVES
Acțiune: slăbire localizată și celulită

ondalogo(t)

CoolWaves:
Un Nou Concept al Energiei

Spre deosebire de sistemele tradiționale de radiofrecvență, microundele Coolwaves™ acționează în profunzimea pielii. Astfel, reușesc să penetreze până la straturile de grăsime, fără vreun pericol de a leza pielea.

Aplicatoare Speciale cu
Efect de Răcire

Pentru siguranță sporită și confortul pacientului, aplicatoarele sunt echipate cu sistem integrat de răcire care acționează ca o barieră între sursa de alimentare Coolwaves™ și piele.

Este creată o pernă termică ce protejează epidermul și dermul, favorizând concentrarea acțiunii adânc în țesut, pe zona vizată.

 

Coolwaves™ nu cauzează roșeață sau disconfort, spre deosebire de electrozii folosiți în sistemele de radiofrecvență.

Rezultatele pe care le meriți

Completează formularul cu numele și numărul tău de telefon. Te vom contacta cu mai multe detalii privind terapia ONDA™

Completează Formularul pentru o
Consultație Gratuită

De ce să completez formularul?
Acest serviciu necesită consultanță de specialitate. Medicii noștri te pot îndruma mai ușor în funcție de cerințele tale