*VelaSmooth PRO este disponibil doar în clinica Keza Craiova 

Tratamentul pentru Reducerea Celulitei și Remodelare Corporală

CE ESTE CELULITA?

Celulita reprezintă o modificare la nivelul pielii ce apare cel mai adesea la femeile trecute de pubertate.

Celulita este cauzata de striurile de țesut conjunctiv care leagă pielea de aponevroza musculară. Aceste striuri străbat hipodermul format din celule adipoase (celule în care se acumulează grăsimea). Odată cu acumularea adipocitelor, acestea tracționează striurile conjunctive și împing pielea. Astfel se creează o suprafață neuniformă, denivelată.

Aceasta este mult mai frecventă la femei decât la bărbați. De fapt, majoritatea femeilor – opt din zece femei – au un oarecare grad de celulită. Acest lucru se întâmplă deoarece la femei grăsimea se distribuie pe zonele predilecte pentru celulită (talie, solduri și fese). În plus, celulita este mai frecventă cu cât se înaintează în vârstă, când pielea își mai pierde din elasticitate.

Creșterea în greutate poate face celulita mai evidentă, dar aceasta poate fi prezentă și la persoanele slabe. Are tendința de a apărea la mai mulți membri din aceeași familie, deci factorul genetic este unul important.

VelaSmooth PRO tratament corporal slabire celulita craiova

Alți Factori

Factori care pot crește riscul de apariție al celulitei:

 • Stresul;
 • Stilul de viață inactiv;
 • Utilizarea contraceptivelor.

VelaSmooth PRO a Revoluționat Lumea Esteticii

Este primul echipament care a obținut certificatul FDA și certificatul CE medical pentru reducerea circumferinței corpului și diminuarea celulitei. Este un tratament non-chirurgical revoluționar de remodelare corporală!

VelaSmooth Pro tratează atât țesuturile profunde, asigurând o reducere considerabilă a straturilor de grăsime, a circumferinței, cât și a straturilor superficiale ale pielii, determinând reducerea celulitei.

Se estimează că 80% din femeile cu vârste peste 20 de ani au celulită, iar VelaSmooth Pro tratează celulita în siguranță.

 

Cum acționează VelaSmooth PRO?

 • VelaSmooth PRO combină radio-frecvența bipolară (RF) cu infraroșul (IR), rolele mecanice și vacuumul;
 • Combinația sinergică de radio-frecvența cu infraroșu, crește difuzarea oxigenului intracelular prin încălzirea pielii;
 • Vacuumul și rolele special concepute manipulează și netezesc pielea pentru a facilita livrarea sigură a energiei către țesuturi într-un mod cât mai eficient;
 • Rezultatul final cu VelaSmooth Pro reprezintă creșterea metabolismului energiei depozitate (are loc procesul de lipoliză), creșterea drenajului limfatic și reducerea în dimensiuni a stratului de grăsime.
 • Beneficii VelaSmooth PRO: o reducere a circumferinței zonei tratate și un aspect mult mai neted a suprafeței pielii.

Care sunt avantajele VelaSmooth Pro si cum ne poate ajuta?

 • VelaSmooth Pro reduce circumferința corpului și celulita;
 • VelaSmooth Pro îmbunătățește textura pielii prin remodelare corporală;
 • VelaSmooth Pro este non-invaziv, ajutând la combaterea celulitei fără a folosi o metodă chirurgicală;
 • VelaSmooth Pro este ușor de combinat cu alte terapii estetice.

VelaSmooth Pro este un tratament terapeutic pentru celulita de profunzime, confortabil, fără timp de recuperare, non-invaziv și ușor. Poate fi folosit în siguranță pe zone precum: coapse, fese, brațe, abdomen și gât.

VelaSmooth PRO tratament corporal slabire celulita craiova