fbpx
 

Infinity

Tratament Selenia Infinity în Craiova

Tratamentul Selenia infinity

AVANTAJELE TRATAMENTULUI:

Tratament cu cosmetice metabolice

Mulțumită formulei sale foarte concentrate de ingrediente active, SELENIA INFINITY acționează în profunzime, regenerează, reechilibrează, rehidratează și redă țesuturilor o senzație infinită de sănătate și vitalitate.

 

Această formulă cosmetică supremă a luat naştere prin combinarea vitaminelor din plante, cu ingredientele cu acțiune anti-aging, care satisfac nevoile oricărui tip de piele. Detoxificată complet și regenerează profund. Pielea își recapătă splendoarea și frumusețea naturală.

Kit Infinity Selenia

DETOX SERUM

 

Ser detoxifiant,  protector și antioxidant cu celule stem de origine vegetală (Horehound, Chondrus crispus red seaweed, ginseng), Vitamina E, pro-vitamina B5.

 

Acest ser multi-tasking protejează tenul și maximizează capacitatea lui de a face față stresului oxidativ și poluării, oferind pielii un scut protector rezistent.

REVITALIZING SERUM

 

Ser hiper-concentrat cu o acțiune extraordinar de puternică.

Conține celule meristematice (stem) din Gardenia, 4 isoforme de Acid Hialuronic, extract de microalge Euglena Gracilis (cu o imensă capacitate dermo-regeneratoare) și o formulă de Reveratol cu acțiune forte antioxidantă și anti-toxine.

Are efect puternic de hidratare, fermitate, tonifică și oferă energie pielii, activând procesele naturale reparatorii. 

INSTANT FILLER-LIKE MASK

 

Mască cu efect foarte puternic, asemenea acelei substanțe antirid care se injectează de către medicul estetician, cu efect restructurant și tonifiant datorită unei formule complexe de peptide, celule stem din Floare de Colț, Ceramide, Vitamina E și ulei esențial de Hypericum.

Efect de lifting imediat, reducerea ridurilor de expresie, vindecarea microleziunilor, o piele mai întinsă și mult mai fină. 

REDENSIFYING CREAM

 

O cremă ușoară și mătăsoasă care se absoarbe rapid în piele oferind imediat prospețime, confort și luminozitate. 

Conține o formulă unică de 4 Contrate Naturale Prețioase : 4 tipuri de celule stem din plante (Edelweiss, Buddleja, Marrubio și Gardenia), Ceramide, Reconstructed NMF, Fosfolipide, Vitamina E, Vitamina C. 

Conține filtre pentru lumina solară, dar și pentru lumina albastră și infraroșie.

Prețuri Selenia Infinty

PROCEDURASEDINTEPRET
Selenia Infinity1 ședință600 lei 500 lei

Completează Formularul Pentru Programare Selenia Infinity