HydraFacial este tratamentul de îngrijire care oferă acea strălucire a tenului vedetelor de pe covorul roșu de la Hollywood. De ce nu ne-am dori și noi o piele demnă de Oscar când soluția ne este la îndemână?

Sursă foto: https://hydrafacial.com

Ce este un tratament HydraFacial?

HydraFacial este un tratament facial de curățate și hidratare ce în doar 30 de minute oferă rezultate care durează până la o lună. Tratamentul revigorant combină puterea unei microdermabraziuni și a vacuumului.

În esență, terapeutul va executa mișcări specifice folosind capul de aspirație de-a lungul pielii, timp în care serurile sunt infuzate adânc în piele. În același timp, capătul magic aspiră toate reziduurile care blochează și încarcă porii.

Astfel, HydraFacial este un tratament pentru puncte negre cu efecte benefice în cazurile de acnee, pori dilatați și iregularități texturale.

Sursă foto: https://hydrafacial.com

Serumurile HydraFacial ajută și la întinerirea pielii, diminuând arsurile solare, petele pigmentare, liniile fine și ridurile.

Pașii unui tratament curățare și hidratare HydraFacial:

PASUL 1: Curățare și exfoliere

În timpul acestei prime etape, medicul dumneavoastră utilizează acid lactic pentru o exfoliere delicată cu scopul de a îndepărta celulele moarte ale pielii.

Pentru fiecare pas, veți simți aceeași senzație: o aspirație nedureroasă a dispozitivului. Aplicatorul este presat ușor pe piele, în mișcări lente, pentru a elibera soluția activă și apoi pentru a aspira reziduurile.

În timpul tratamentului, recipientele de colectare HydraFacial se umplu cu toate impuritățile din porii tăi, exact ca în imaginea de mai jos. 😊

Sursă foto: https://www.facebook.com/hydrafacial/

PASUL 2: Peeling cu acizi

Acest peeling blând combină acidul salicilic cu acidul glicolic pentru a exfolia și regla producția de sebum. Peelingul cu acizi nu irită tenul și ajută la prevenirea apariției comedoanelor.

PASUL 3: Extracția punctelor negre FĂRĂ DURERE

Acest pas utilizează soluția de tratament “BetaHD” care a fost creat special pentru pielea uleioasă și încărcată, dar poate fi utilizat pe orice tip de piele. Conține acid salicilic pentru a curăța pori și a elimina impuritățile.

Medicul dumneavoastră utilizează o mișcare mai lentă cu dispozitivul și astfel porii sunt deschiși pentru a elibera impuritățile, lăsând pielea curată.

Pentru pacienții care au un ten mai uscat, nu este nevoie de extragere pe toată suprafața pielii, astfel că acest pas poate fi efectuat numai în zona T.

Sursa foto: arhiva Keza Clinique

PASUL 4: Infuzia HydraFacial

Acest pas utilizează un amestec puternic de antioxidanți și peptide care contribuie la închiderea porilor și la protejarea pielii de efectele negative ale de radicalilor liberi.

În plus, față de protecția antioxidantă, această etapă are rol de hidratare intensă, iluminare a pielii și a liniilor fine.

Sursa foto: arhiva Keza Clinique

Cum este experiența unui tratament HydraFacial?

Rapidă, nedureroasă și cu rezultate vizibile. După acest tratament facial, veți simți efectul de ,,curățare” al pielii în profunzime.

Veți remarca eliminarea impurităților nedorite și a sebumului care blochează porii, acest proces fiind unul care împiedică apariția ulterioară a punctelor negre sau a acneei.

Cine își poate face un tratament HydraFacial pentru puncte negre, coșuri, pete pigmentare sau riduri?

Un alt lucru care ne bucură cu adevărat în legătură cu acest tratament pentru ten este acela că poate satisface nevoile pielii oricui.

Tratamentul facial se poate adapta nevoilor dumneavoastră, iar medicul dermatolog va personaliza pașii tratamentului în acest sens.

DermaBuilder  Booster-ul este un complex antiaging care crește producția pielii de colagen și elastină, având efect în eliminarea ridurilor fine.

Astfel, chiar dacă nu căutați un tratament pentru puncte negre, coșuri, exces de sebum sau piele încărcată, HydraFacial vă ajută să hidratați pielea, să îi oferiți luminozitate și să combateți semnele îmbătrânirii premature.

Sursa foto: https://www.facebook.com/hydrafacial/

Care sunt rezultatele tratamentului HydraFacial?

După o extragere a punctelor negre la cosmetică prin procedeele de extragere manuală, tenul rămâne roșu și ușor inflamat chiar și 60 de minute, fiind ulterior predispus la iritații, sensibilitate sau infecții.

Însă când vorbim despre HydraFacial, imediat dupa terminarea tratamentului vei avea o piele incredibil de strălucitoare, fără roșeață și un ten mai curat și luminos.

HydraFacial este unul dintre acele tratamente faciale potrivite pentru a obține un look impecabil cu o zi înainte de un eveniment.

Vino la Keza Clinique și încearcă tratamentul de curățare și hidratare de care sunt îndrăgostite celebritățile de la Hollywood!

Descarcă gratuit eBookul

Alătură-te comunității Keza Clinique și primești pe email un eBook cu 46 de sfaturi valoroase pentru frumusețea ta.

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul alăturat cu prenumele, orașul și emailul tău. eBookul va ajunge imediat la tine.

You have Successfully Subscribed!