Sunt disponibile foarte multe opțiuni pentru a modera nivelul de stress și care să te ajute să te simți extraordinar, de la tratamentele ridurilor până la meditație.

Mai jos, vei descoperi factorii care cauzează îmbătrânirea și felul în care poți combate acești factori pentru a te simți mai relaxată.

Daune solare

Petele cutanate cauzate de leziuni ale soarelui, includ keratoza seboreică (creșteri benigne ale pielii) și pete maronii, pot fi tratate folosind tehnologia Lamprobe, care utilizează tehnologia de radio-frecvență pentru a trata aceste condiții comune.

Fumatul

Liniile cauzate de fumat pot fi abordate cu agenții de umplere dermici care înfundă și umplu liniile. Acesta este un tratament deosebit de eficient pentru liniile din jurul gurii.

Pentru linii mai adânci, Botox poate fi folosit pentru a ușura ridurile mai adânci în jurul gurii și ochilor.

Alcoolul

Alcoolul usucă pielea, astfel reducând consumul de alcool este cel mai simplu mod de a minimiza impactul pe care acesta îl are asupra aspectului pielii.

Pe lângă creșterea absorbției de lichide, o intensificare a aspectului facial, cum ar fi un Hydrafacial, poate crește dramatic hidratarea pielii și oferă protecție antioxidantă.

Lipsa de somn

Aplicațiile și dispozitivele de urmărire a somnului te pot ajuta să definești obiceiurile de dormit. Aceste dispozitive îți pot recomanda programe de somn personalizate, îți vor aduce aminte de momentul în care trebuie să mergi la culcare și îți vor oferi sfaturi pentru îmbunătățirea rutinei tale de noapte.

Meditația este o metodă bine cunoscută prin care poți reduce stresul și anxietatea, dar știai că poate îmbunătăți și somnul?

Un studiu a arătat că 58% dintre insomniaci au prezentat îmbunătățiri semnificative ale somnului prin practicarea meditației. Cea mai ușoară modalitate de a avea un somn mai bun este folosirea unei aplicații de meditație ghidată, cu funcții destinate să îți ușureze somnul, cum ar fi Buddhify sau Calm.

Descarcă gratuit eBookul

Alătură-te comunității Keza Clinique și primești pe email un eBook cu 46 de sfaturi valoroase pentru frumusețea ta.

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul alăturat cu prenumele, orașul și emailul tău. eBookul va ajunge imediat la tine.

You have Successfully Subscribed!