Epilare definitivă LED EXCELSIOR – Lego Laser

Tehnologia sursă: MULTIPULSE LED 755nm – 880nm

Tehnologia inovatoare de epilare definitivă LED EXCELSIOR: următorul pas după tehnologia de epilare cu laser diodă

Noul EXCELSIOR deține o tehnologie inovatoare de epilare definitivă, fiind un ,,upgrade” la renumita tehnologie de epilare cu laser diodă.

Cum funcționează tehnologia de epilare definitivă LED EXCELSIOR?

Tehnologia OPT LED pentru epilarea definitivă se bazează pe componente LED (fabricate în SUA), care emit o lumină de mare putere, printr-un spectru optimizat de lungimi de undă de 755 nm – 880 nm.

Lumina LED este extrem de eficientă, întrucât vizează direct melanina foliculului de păr. Datorită spectrului larg de lumină, epilarea cu LED se adresează tuturor fototipurilor cutanate și tipurilor de păr.

Marele avantaj al epilarii definitive folosind tehnologia LED este posibilitatea de a personaliza tratamentul în funcție de pacient.

EXCELSIOR, spre deosebire de laserele diodă clasice, poate împărți un impuls în până la 3 subimpulsuri, oferind un timp de relaxare termică pielii. Astfel, se poate folosi energie de mare putere fără riscuri pentru pacient.

%

Densitatea energetică cu până la 70% mai mare decât laserele diodă

%

Până la 93% fire de păr eliminate într-un protocol de epilare definitivă

  • DIVERGENȚĂ MINIMĂ DE LUMINĂ LED

Datorită unghiului redus de divergență a luminii LED (mai puțin de 15%), obținem o penetrare optimă a energiei luminoase în piele. Spre deosebire de alte tehnologii de epilare definitivă diodă, putem înlătura și firele de păr cu rădăcini mai adânci și profunde.

  • PUTERE MARE PENTRU UN REZULTAT CLINIC EXCELENT

Putere Energetică de 1.200W – obținută prin 12 componente LED de 100W fiecare. Datorită dimensiunilor mici ale fragmentelor, acestea pot fi compactate separat într-un mod optimizat în interiorul mânerului pentru a obține o densitate mai mare de putere. Densitatea energetică a noii lumini LED este cu până la 60-70% mai mare decât laserele cu diode convenționale.

  • APLICATOR UȘOR DE FOLOSIT ÎN ZONE DELICATE

Aplicatorul echipamentului de epilare definitivă LED EXCELSIOR este proiectat să ofere terapeutului flexibilitate, permițând terapia în zone ale corpului mai puțin accesibile, fără a provoca un disconfort în timpul utilizării.

  • SPOT MARE/TIMP REDUS DE TRATAMENT

Noul EXCELSIOR dispune de un spot mare de 17 x 22mm (3,74 cm²), datorită căruia oferă o energie regulată, care reduce durata procedurii. O ședință de epilare definitivă LED devine astfel mai rapidă decât alte epilarea definitivă folosind alte tehnologii.

Datorită sistemului puternic de răcire ICE-TEC, în timpul ședințelor de epilare definitivă LED EXCELSIOR temperatura de funcționare variază între -5 și -15 grade, ceea ce garantează o senzație sporită de confort și de protecție a pielii. Sistemul este fabricat în special din materiale cu conductibilitate înaltă (cupru și aur), pentru a realiza un sistem de răcire ideal, prin controlul integral al temperaturii.

CÂTE ȘEDINȚE SUNT NECESARE ÎNTR-UN PROTOCOL DE EPILARE DEFINITIVĂ LED EXCELSIOR?

Numărul ședințelor variază în funcție de zonă și depinde de mai mulți factori: zona corpului, culoarea pielii, culoarea părului, grosimea părului, faza ciclului folicular etc.

Producătorul aparatului Excelsior – LegoLaser, a constat că, în medie, cu fiecare sesiune vor fi eliminate 20-25% din foliculii de păr și că, de obicei, sunt necesare cel puțin 5 ședințe pentru zonele corporale și cel puțin 8 ședințe pentru zona facială, pentru a elimina 85-93% din părul de pe zona tratată.

Intervalele dintre sesiuni trebuie să respecte ciclurile de creștere foliculară care variază între 4 – 8 săptămâni pentru epilarea facială și corporală.

Sfaturi de îngrijire pentru pacient:

– înainte cu cel puțin 30 de zile înainte de prima ședință de epilare definitivă LED zona vizată nu trebuie epilată folosind metode de smulgere (ceară, epilator electric, pensată șamd), ci doar folosind metode ce rad părul de la suprafața pielii (lama de ras, trimmer)
– nu expuneți pielea tratată la soare sau solar două săptămâni înainte și după epilarea definitivă
– evitați băile fierbinți/sauna timp de o săptămână după ședința de epilare definitivă
– zilele următoarea procedurii de epilare definitivă păstrați zona curată și uscată după epilare, fără scruburi sau peelinguri, fără deodorante cu alcool sau produse parfumate de îngrijire

Programări Craiova:

0725 922 838

Programări Timișoara:

0725 922 839