Exercițiile cardio sunt cele mai bune pentru reducerea celulitei – Mit

Exercițiile cardio pot ajuta la menținerea greutății, ceea ce poate reduce aspectul pielii denivelate. Dar pentru a netezi cu adevărat suprafața cutanată este nevoie și de exerciții de forță.

Un studiu efectuat de cercetătorii de la South Shore YMCA din Quincy, Massachusetts, a constatat că adulții care au efectuat trei antrenamente aerobic de 30 de minute în fiecare săptămână, timp de opt săptămâni, au pierdut patru kilograme, dar nu au obținut masă musculară. Când au combinat 15 minute de aerobic cu 15 minute de antrenament de forță de trei ori pe săptămână, subiecții au pierdut 10 kilograme de grăsime, au adăugat două kilograme de mușchi și au văzut o îmbunătățire generală a aspectului corporal.

Cremele de îngrijire a pielii pot vindeca celulita – Mit

În ciuda a ceea ce ați putea citi pe etichetele lor, nu există studii care să ateste efectul de netezire a pielii datorită acestor produse.

Studiile au constatat, totuși, că produsele care conțin retinoizi (etichetate ca retinol) pot oferi unele efecte temporare prin hidratarea pielii și camuflarea denivelărilor.

Există anumite teste care spun că scrub-urile sau cremele cu ingrediente stimulatoare, cum ar fi cafeina, ghimbirul și ceaiul verde sau negru, pot, de asemenea, să contribuie la îmbunătățirea circulației și la distrugerea depozitelor de celule grase, dar nu sunt dovedite prin studii de specialitate.

Procedurile non-invazive pentru celulită au rezultate remarcabile – Adevăr

Tehnicile laser, radiofrecvența și masajul au fost folosite de mai mulți ani pentru a reduce aspectul celulitei.

Descoperă tehnologiile Keza Clinique care duc la o regenerare rapidă a țesuturilor și reducerea vizibilă a imperfecțiunilor celulitei, cum ar fi pielea tip coajă de portocală, laxitatea pielii, retenția hidrică, distrofia și fibroza:

Liposucția face picioarele, brațele sau abdomenul să arate mai bine – Mit

,,Dacă celulita este problema ta, liposucția nu ar trebui să fie soluția”, spune dr. McDaniel, director al Institutului Anti-Aging și profesor asistent de dermatologie clinica Eastern Virginia Medical School.

De fapt, liposucția ar putea chiar face ca distribuția grăsimilor să fie mai neuniformă, ceea ce face ca aspectul exterior să fie și mai afectat. Cele mai eficiente tratamente anti-celulită sunt cele folosind tehnologiile non-invazive de remodelare corporală menționate la punctul anterior.

Anumite alimente pot ajuta la combaterea celulitei – Adevăr

Având o dietă dezechilibrată, bogată în grăsimi nesănătoase, corpul nostru se poate confrunta cu inflamații, fiind foarte dificil să mențineți o greutate sănătoasă.

Starea de hidratare – atât prin consumul de apă, cât și prin consumarea multor alimente cu un conținut ridicat de apă – vă va menține țesutul conjunctiv în norme optime.

Ideal este să consumați des castraveți, ridichii, roșii și ardei grași, care (împreună cu multe alte fructe și legume) au un conținut cât mai mare de apă.

Fumatul poate afecta aspectul celulitei – Adevăr

Este demonstrat prin studii de specialitate că fumul de țigară reduce fluxul vaselor sanguine și afectează formarea colagenului, permițând țesutului conjunctiv să se întindă și să se deterioreze mai ușor.

În plus, fumatul contribuie la îmbătrânirea prematură în multe alte moduri: provoacă riduri, lasă pielea uscată, cauzează pete și poate contribui la mărirea vergeturilor.

Poți efectua tratamente non-invazive în orice salon cosmetic dotat cu aparatură anti-celulită – Mit

Pentru rezultate optime, specialiștii vă recomandă să aveți încredere în centrele specializate pe anumite imperfecțiuni ale pielii, pentru că acestea se concentrează pe tratamentele efectuate și vă pot oferi un suport complet.

O clinică de dermatologie și estetică medicală este locul unde să începeți un tratament personalizat de remodelare corporală.

Medicii Keza Clinique sunt autorizați și instruiți adecvat pentru a executa proceduri complexe de remodelare corporală, ajutându-vă să puneți la punct o schemă de tratament personalizată care să dea rezultate în cel mai scurt timp.

Bronzul “ascunde” celulita – Mit

Este drept faptul că bronzul face ca pielea noastră să arate mai bine temporar. Medicii ne avertizează însă că, după trecerea bronzului, celulita poate deveni și mai vizibilă decât înainte.

Acest proces este cauzat de expunerea la razele UV care subțiază stratul superior al pielii și orice denivelare devine mai proeminentă.

0725 922 838

keza.craiova@keza.ro

Str. Arieș, nr. 1, bl. A-B, parter

Descarcă gratuit eBookul

Alătură-te comunității Keza Clinique și primești pe email un eBook cu 46 de sfaturi valoroase pentru frumusețea ta.

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul alăturat cu prenumele, orașul și emailul tău. eBookul va ajunge imediat la tine.

You have Successfully Subscribed!