DermaPen MST – tratament mezoterapie Craiova și Timișoara

DERMEDICS®  prezintă cel mai avansat sistem automatic de micro-ace pentru rejuvenarea pielii, reducerea vergeturilor și a cicatricilor, precum și pentru terapii ale scalpului = MST™ (Meso SkinTherapy).

MST™ by DERMEDICS® se ridică la nivelul cerințelor pieții mondiale de beauty prin asocierea cu mezoterapia cu micro-ace și care se poate utiliza cu seria de seruri MESO by DERMEDICS®.

MST™ by DERMEDICS® se utilizează doar cu ace sterile și de unică folosință (cartușe), care sunt create special pentru diferite zone ale pielii:

 • Zona ochilor și a buzelor: MESO-NANO1 – Ø 3x3 mm / din cristal de siliciu / dimensiune: 0.15 mm x 100 ace;
 • Zona feței: MESO NANO2 – Ø 8 mm / din oțel inoxidabil / dimensiune: 0.15 mm x 118 ace;
 • Zona feței și a corpului: MESO-UNI12 – Ø 6 mm / din oțel inoxidabil / dimensiune: 3 mm x 12 ace.

MST™ by DERMEDICS® lucrează cu 6 nivele de viteză și împreună cu MESO-UNI12 (uz profesionist doar) poate penetra straturile pielii până la o adâncime de la 0.25 mm până la 3 mm.

Cum funcționează?

Micro-canalele create în timpul ințepăturilor activează imediat diviziuni ale celulelor pielii pentru autovindecare și autoregenerare pentru zona lucrată.

Micro-perforațiile realizate asupra pielii sprijină absorbția componentelor active din serurile meso de către celulele pielii create în timpul noi diviziuni.

Cresterea numărului celulelor pielii duce la accelerarea producției de colagen. Noul colagen începe să se miște în sus, spre suprafața pielii tratate.  Regenerarea completă durează aproximativ între 4 și 8 săptămâni (în funcție de lungimea acului cu care s-a efectuat tratamentul).

MST™ de la DERMEDICS® reprezintă soluția ideală pentru rejuvenarea pielii și pentru reducerea cicatricilor și a vergeturilor, devenind, astfel, o alternativă terapiilor cu laser.

Dermapen – alegerea inteligentă pentru îmbunătățirea aspectului pielii!

Folosind ace detașabile de unică folosință, Dermapen este un dispozitiv avansat tehnologic ce redă tinerețea pielii prin tratarea cicatricilor.

Indiferent care este tipul de cicatrici (post-acneice, post-operatorice, atrofice, etc.) sau despre îmbătrânirea pielii, în aceste situații poți apela la un tratament Dermapen.

Dermapen MST Video în Clinica Keza

Cum acționează?

Dispozitivul execută mii de micro-înțepături controlate, cu un puternic efect de reîntinerire asupra fibrelor de colagen și elastină, atât prin acțiunea mecanică, cât și prin introducerea substanțelor active direct în straturile profunde ale pielii. Nivelul de pătrundere al acestora se adaptează nevoilor specifice fiecărui pacient în parte, putând fi ajustați pentru o profunzime de la 0,25 mm până la 3 mm și efectuează până la 1000 de micro-înțepături/secundă.

Cele 11 ace sterile, individuale, vibrează, diminuând senzațiile neplăcute. Datorită acțiunii pe verticală, acele pătrund ușor în cicatrici, reducând riscul de sângerare. Tratamentul este indicat inclusiv pentru zone sensibile, cum ar fi conturul ochilor, conturul nasului sau al buzelor.

Ce afecțiuni tratează Dermapen?

Dermapen este indicat pentru rejuvenarea și liftingul pielii, ameliorarea ridurilor fine și a porilor dilatați, ameliorarea vergeturilor, pentru tratarea cicatricilor post-acneice, atrofice, tratarea alopeciei. Numărul de ședințe individuale indicat diferă în funcție de zona tratată și de complexitatea tratamentului, între 3 și 8, la un interval de 2-3 săptămâni.

Cum decurge tratamentul?

 • se demachiază tenul;
 • pentru înlăturarea disconfortului se aplică local o cremă anestezică. Se lasă să acționeze 15-20 minute, apoi se curăță zona ce urmează a fi tratată cu o soluție dezinfectantă;
 • se reglează adâncimea de penetrare a acelor pentru fiecare zonă în parte;
 • se aplică substanța activă specifică zonei tratate;
 • se creează mii de micro-înțepături la nivelul pielii, favorizând pătrunderea în derm a substanțelor active pentru a stimula producerea de colagen propriu.

Durata unei ședințe este de aproximativ 20-25 minute. La sfârșitul tratamentului se aplică o mască pentru a obține penetrarea optimă a ingredientelor active, cât și pentru a calma și relaxa pielea.

Avantaje – Rezultate

 • Tonifiere, lifting și reîntinerirea pielii;
 • Reduce cicatricile post acneice și post operatorii atrofice;
 • Ameliorează ridurile și liniile fine;
 • Micșorează porii dilatați;
 • Ameliorează vergeturile;
 • Tratează alopecia;
 • Fără traume;
 • Recuperare rapidă.