*Selenia Aqualux este disponibil doar în clinica Keza Craiova 

Aqualux by Selenia Italia este prima gamă de cosmetice din lume cu pre&probiotice. Noua gamă Aqualux are o formulă ce a revoluționat toate tratamentele anti-aging, fiind ideală pentru tenul deshidratat, sensibil, iritat sau cu acnee. Stimulează protecția eficientă a epidermei de agresiunea agenților externi, a razelor ultraviolete și a schimbărilor de temperatură.

COMPUȘI ANTIAGING + PROBIOTICE & PREBIOTICE

Restaurarea protecției naturale

  • Efectuează o acțiune intensă de hidratare și protecție
  • Reface echilibrul microbiotei cutanate
  • Activează și menține mecanismele naturale de apărare
  • Intervine asupra proceselor care provoacă îmbătrânirea pielii
  • Reduce cauzele condițiilor inflamatorii ale pielii (ten acneic sau sensibil)
  • Uniformizează pielea

Tratamentul Selenia Aqualux este potrivit pentru toate tipurile de piele și se poate folosi pe tot parcursul anului. Protecția eficientă a epidermei de agresiunea agenților externi, a razelor ultraviolete, a schimbărilor de temperatură, este asigurată prin substanțe restaurative și de netezire a pielii.

Folosirea pre & probioticelor menține microbiota rezidentă echilibrată, una dintre principalele cerințe pentru o piele sănătoasă!

Ce sunt și cum ne ajută pielea probioticele și prebioticele?

Utilizarea de prebiotice și probiotice în produsele cosmetice, alături de ingredientele specifice active anti-aging, s-a dovedit că îmbunătățește mecanismele naturale de apărare ale pielii, reducând astfel riscul potențialelor infecții.

Prebioticele sunt substanțe de origine vegetala, hrănesc și ajută la buna creștere a bacteriilor care protejează sănătatea pielii.

Probioticele sunt microorganisme vii, capabile să efectueze acțiuni benefice pentru piele și organism, menținând și crescând apărarea împotriva agresiunii.

TRATAMENTUL PROFESIONAL AQUALUX

Un tratament profesional inovator și o gamă de produse de înaltă performanță, capabile să ofere rezultate superioare și să păstreze pielea sănătoasă, tânără și radiantă.

SER HIDRATANT CONCENTRAT

ACȚIUNE HIDRATANTĂ + PROTECȚIE

Serul are o textură ușoară și proaspătă, cu o activitate estetică hidratantă, de oxigenare și protecție. Acidul hialuronic în sinergie cu polimerii inovativi biomimetic conservă hidratarea și stimulează reproducerea celulară.

Adecvat pentru pielea tânără și deshidratată.

SER SUPER-HIDRATANT CONCENTRAT

ACȚIUNE HIDRATANTĂ INTENSĂ ȘI REGENERARE

Ser bogat în substanțe active, pentru o hidratare puternică, atât la suprafața pielii, cât și în profunzimea ei.

Acizii hialuroni cu greutate moleculara diferită, GAG-uri, peptidele biomimetice și extractele de plante dau produsului o acțiune hidratantă, de protecție și regenerare, care îmbunătățește textura și oferă un aspect catifelat.

Indicat pentru pielea uscată și deshidratată, cu primele riduri.

CREMĂ DE HIDRATARE INTENSĂ

REVITALIZARE – HIDRATARE – ACȚIUNE DE PROTECȚIE

Cremă de față inovatoare, cu o textură ușoară, cu proprietăți nutritive, revitalizează și hidratează pielea.

Conține prebiotice și probiotice, pentru menținerea sănătății microbiotei cutanate.

MASCĂ HIDRATANTĂ

ACȚIUNE SUPER HIDRATANTĂ – TONIFIERE – CALMARE

O formulă inovatoare care conține alginați și acid hialuronic. Aceasta oferă pielii o hidratare minunată și intensă, care uniformizează și compactează textura. Tonifică și protejează pielea împotriva agresiunii.

ACTIVATOR DE HIDRATARE

ROL DE HIDRATARE

Spray activator – permite alginaților să formeze un produs compact, pentru o penetrare maximă a ingredientelor active în timpul tratamentului. La sfârșitul tratamentului, permite îndepărtarea uniformă.

ACQUAVIVA

ACȚIUNEA DE HIDRATARE – ECHILIBRARE

O soluție specială pentru menținerea microbiotei active. Conține o combinație de substanțe cu proprietăți calmante și hidratante. Reconfortantă, îmbogățită cu prebiotice și probiotice. O soluție parfumată, ce lasă pielea tonifiată și protejată. Potrivit pentru toate tipurile de piele.

tratament facial aqualux craiova

Medical Estetic Line – Importator aparatura medicala estetica